Betöltés...

Güde Alpha POM Konyhakés - 16 cm

Ár: 36.250 Ft

A konyhakések , ahogy a neve is sugallja, mindenesek. Kombinálják a főzési és a hámozó kések funkcióit, alkalmasak gyümölcsök és zöldségek hámozására, tisztítására vagy vágására.
Mivel általában kicsik és praktikusak, az univerzális kések tökéletesen használhatók "kis munkákhoz" is. Ez a "kis segítő" nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.
Az Alpha sorozatban a Güde éles pengéit első osztályú műanyagból készült fogantyúval kombinálva. Ez a kés mosogatógépbe tehető, és a finoman polírozott felületnek köszönhetően mindig kifogástalan megjelenése marad a napi használat közben is.
A penge rozsdamentes, jégkeményített és kézzel élesített. A Güde Messer esetében megszokott módon a Güde Alpha sorozat termékei is meggyőzőek a  hosszú távú élességükkel.

Kés alakja:Konyha késPenge hossza:16 cmPengevastagság:2,2 mmPenge magassága:2,4 cmSúly:117 gPenge keménysége:56 HRCPengeacél:X50CrMoV15 jég edzettFogantyú anyaga:POMFogantyú alakja:SzimmetrikusFogantyú hossza:11,5 cmTeljes hossz:27,1 cmSorozat:Güde AlfaKészlet:Séf kés

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Güde Alpha POM Konyhakés - 16 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: