Betöltés...

Güde Alpha Olive Csontozókés - 13 cm

Ár: 43.680 Ft

Az Alpha Olive sorozat Güde X603/13  csontozó kése keskeny, rugalmas pengével rendelkezik, és ideális a csontok leválasztására és a hús vagy baromfi tisztítására. Az inak és a zsír is könnyedén eltávolítható vele.  A penge rugalmasságának köszönhetően a vágott anyag nagyon konkrétan és pontosan vágható, még nehezen elérhető helyeken is.
A króm-vanádium-molibdén késacélból készült kézzel kovácsolt penge egy darabból készül, rozsdamentes jégkeményedéssel és kézzel élesítve.  Az Alpha Olive sorozatból származó Güde csontozó kés optimálisan kiegyensúlyozott, finoman polírozott fogantyúja diszkréten strukturált, olivafából készült.. A fából készült fogantyúkkal ellátott Güde kések semmilyen körülmények között nem tehetők a mosogatógépbe.

Jellemzők:

Penge hossza: 13 cmPengevastagság: 1,01 mmPenge magassága: 1,82 cmFeldolgozás: kovácsoltPenge keménysége: 56 HRCPengeacél: X50CrMoV15, jégkeményítettVágás: mindkét oldalonFogantyú anyaga: Fa, OliveFogantyú alakja: szimmetrikusFogantyú hossza: 12 cmSzegecsek: rozsdamentes acél / alumíniumTeljes hossz: 26,08 cmTömeg: 152 g

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Güde Alpha Olive Csontozókés - 13 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: