Betöltés...

Berlinger Haus Metallic Line BURGUNDY Collection 6 részes késkészlet bambusz vágódeszkával, BH 2552

Ár: 16.890 Ft

A Berlinger Haus BH 2552 Burgundy 6 darabos kés- és szeletelőkészlet egy nagyon hasznos készlet, praktikus és mindennap hasznos. A német Berlinger Haus gyártó a technika és a formatervezés révén újít. Minden konyha szerelmese élvezni fogja ezt a stílusos készletet.



A kések kiváló minőségű anyagokból készülnek: rozsdamentes acélból és titán bevonattal. Ez a végső titánbevonat tapadásmentes és antibakteriális. A kések pengéje nagyon jól vág, mivel egy darabból készült, így nagyobb biztonságot nyújt a vágás és a darabolás során.



A kések ergonomikus szénszürke markolatúak, finom rozsdamentes acél gyűrűvel. A fogantyúk jól érzik magukat használat közben, így könnyen kezelhetőek.



A kések színe: a fekete penge és az akvamarin kék markolat modern dizájnt képvisel, amely gyönyörködteti a szemet.



A bambusz aprító sokoldalú és tartós. Gyümölcsök, zöldségek, húsok és készételek tárolására is használható, anélkül, hogy szagokat tartana vissza. A könnyű kezelhetőség és tárolás érdekében titániumba burkolt rozsdamentes acél fogantyúval rendelkezik.



A könnyen fertőtleníthető csészék és a daráló alacsony vízfogyasztással. Kézi mosás ajánlott, de mosogatógépben is moshatók, mivel karcállóak.



A készlet 6 darabból áll, és a következő elemeket tartalmazza:
Kenyérvágó kés 20 cm-es pengével
Szakácskés 20 cm-es pengével
Szeletelő kés 20 cm-es pengével
Univerzális kés 12,5 cm-es pengével
Hámozókés 9 cm-es pengével
Bambusz aprító



A fogantyúk és a pengék ÖKO-barátok, PFOA (perfluoroktánsav), PLUMB vagy CADMIUM nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Berlinger Haus Metallic Line BURGUNDY Collection 6 részes késkészlet bambusz vágódeszkával, BH 2552" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: