Betöltés...

Tefal Natural Force L3963002 főzőedény Serving pan Kör

Ár: 12.390 Ft

Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

Szeretné egyszerűbbé tenni az otthoni főzést? Az Ingenio intelligens főzőedény minden, amire szüksége van. Levehető fogantyú az edényekhez és serpenyőkhöz a főzőlapról a sütőbe és a hűtőszekrénybe való könnyű áthelyezéshez*? Ránk számíthat. Egymásba helyezhető dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Nem hagyhatja ki. Egymásba helyezhető Ingenio edények: egyszerűsítse le a főzést!

Fedezze fel a Tefal Natural FORCE wok serpenyőt, az edénycsalád új kollekcióját amely egyszerűen nem hiányozhat egyetlen konyhából sem, és amely mindennapi egészséges főzést tesz lehetővé. A Ingenio Natural FORCE sorozatot a természet ihlette, és új, rendkívül tartós, Mineralia+ tapadásmentes felülettel van ellátva, amely egyesíti a ásványok előnyeit és a remek tapadásmentes tulajdonságokat a kis mennyiségű zsírral történő főzéshez, nagy teljesítménnyel és hosszú élettartammal.

Ingenio Natural Force lábas: Természetesen tartós
Az Ingenio edények a főzés egyszerűsítésére készülnek. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe az edényben megmaradt ételt * a praktikus levehető fogantyú segítségével: rendkívül megbízható 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart** 10 éves jótállással***. Az Ingenio időt és energiát takarít meg a konyhában minden nap. Fedezze fel a Natural Force-t, az új lábast, amelyet egyetlen egészségesen főző szakácsa sem szabad mellőznie Mineralia+ felülettel ellátott, amely a Tefal első kalcium-szilikát ásvánnyal erősített, rendkívül tartós tapadásmentes felülete. A kalcium-szilikát a vashoz hasonló keménységű természetes ásvány. Természetes tulajdonságai megtartásának céljából közvetlenül a föld mélyéről kerül kitermelésre és a gyártásnál nem használnak fel semmilyen vegyi anyagot. Az eredmény a kalciummal megerősített felület, amely bevált tapadásmentes funkciót tölt be az egyszerű, alacsony zsírtartalom melletti főzésnél, nap mint nap. Az egész készletet a Tefal legújabb innovációi teszik teljessé: Thermo-Signal™ technológia a tökéletes sütéshez és Thermo-Fusion™ a gyors és egyenletes sütéshez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal Natural Force L3963002 főzőedény Serving pan Kör" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: