Betöltés...

Tefal Kukta 6l clipso minut delice P4800731

Ár: 74.090 Ft

Elegancia és remek ízek



A ClipsoMinut'® DELICE 2-in-1 kuktafazék és lassú főzést biztosító edény a főzés végtelen lehetőségeit kínálja. Egy sokoldalú edény, amelynek segítségével számos finom párolt étel és lassan főzött ételt biztosíthat, de gyorsételek elkészítésére is kiválóan használható. A beállítás az kezelőgomb egyetlen elfordításával módosítható és a fazék a TEFAL® innovatív zárrendszerének köszönhetően egy kéz segítségével nyitható és zárható. Az edény minden hőforrással kompatibilis, beleértve az indukciósat is és kiváló formatervének köszönhetően minden konyhába jól illik.



Kuktafazék ClipsoMinut'® DELICE 2-in-1



A ClipsoMinut'® DELICE 2-in-1 kuktafazék és lassú főzést biztosító edény minden igényét kielégíti a főzés terén. Tökéletesen elkészített, finom ételeket biztosít minden nap. A főzési módok ügyes kiválasztásának köszönhetően, a kezelőgomb egyszerű elforgatásával választhat a párolt ételek és a lassan sült ételek közül, vagy választhatja az expressz gyors beállítást a kétszer gyorsabban elérhető tökéletes eredmények elérése érdekében. Sokoldalú és könnyen használható: Az innovatív rendszer lehetővé teszi a kuktafazék egy kézzel történő nyitását és zárását, míg a tapadásmentes felület könnyű tisztítást biztosít. Fedezze fel ezt a 2 az 1-ben fazekat és a végtelen főzési lehetőségeket egy egész sorozat továbbfejlesztett funkcióval, beleértve a rendkívül erős edényaljat, amely támogatja a hőmérséklet elosztását és amely minden főzőlappal kompatibilis a még gyorsabb eredmények érdekében.  *Ugyanazon gyártó standard minőségű párolóedényéhez képest.



2 az 1-ben lassú és gyors főzés



A főzési özemmód okos kettős kezelőgombja lehetővé teszi, hogy válasszon a lassú és finom párolás és a gyors párolás /főzés között a kezelőgomb egyszerű elforgatásával.





Hőforrás: INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN

Nyitó/záró rendszer: Arch rendszer

Egykezes nyitás: IGEN

Edény anyaga: Alumínium

Belső bevonat/kivitel: TAPADÁSMENTES

Külső bevonat/kivitel: TAPADÁSMENTES BEVONAT

Edények nyéltípusai: Rögzített

Biztonsági eszközök száma: 5

Gőzkiengedő rendszer: Kontrollált

Nyomásjelző: IGEN

Mosogatógépben mosható: NEM

Főzőprogramok száma: 2





Könnyű egykezes nyitás/zárás



Egy szabad kéz teljesen elegendő! A TEFAL® innovatív nyitórendszerének köszönhetően könnyen megemelhető a fogantyú a kuktafazék egyszerű kinyitásához és lezárásához.



Rendkívül egyenletes főzés



Használatával még a legbonyolultabb receptek is könnyen elkészíthető, éspedig a rendkívül erős edényaljnak köszönhetően, amely minden hőforrással kompatibilis, az indukciósat is beleértve.



Könnyű tisztítás és tapadásmentes felület



Titanium tapadásmentes felület a különlegesen könnyű tisztítás érdekében és hosszantartó sokéves teljesítmény.



Franciaországban gyártva



Az Ön Tefal® kuktafazekát Franciaországban tervezték és gyártották a kivételesen gazdag francia szakértelem és know-how felhasználásával.



Gyors főzés



Takarítson meg időt olyan standard edények használatával, amelyekben az étel kétszer gyorsabban elkészül, az ugyanazon gyártó alapsorozatú párolóedényéhez képest (pl. a brokkoli 10 perc alatt elkészül a 26 perc általános főzési időhöz képest)



Egészséges főzés



A vitaminok nem vesznek el főzés közben, az összetevők így akár 80 %-al több C-vitamint tartalmaznak (a Tefal® standard edényeihez képest), az egészséges főzés és táplálkozás érdekében.



Biztonságos főzés



Az átgondolt, 6 pontos biztonsági rendszernek köszönhetően az Ön kuktafazeka teljes biztonságot garantál nap mint nap, a lélek teljes nyugalma érdekében.



 



 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal Kukta 6l clipso minut delice P4800731" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: