Betöltés...

InnovaGoods, Japán kések professzionális hordtáskával, DAMAS-Q, Kitchen Cookware, Videóbemutatóval

Ár: 9.690 Ft



Tekintsd meg a termék használatáról készült videóbemutatónkat! InnovaGoods itt van, hogy megkönnyítse a főzés egyszerűségét és szórakozását, mivel a legjobb új elemeket kínálja a konyhának, például a Japán kések professzionális hordtáskával Damas·Q Kitchen Cookware! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív design tekintetében!

A csúcskategóriás japán kések teljes készlete professzionális hordtáskával és damaszkuszi stílusú pengékkel, saját tervezésű rajzokkal (lézer gravírozással). Háromféle kést tartalmaz: filé (halakhoz), aprító (juliennre vágandó zöldségekhez) és santoku (kockára vágott zöldségekhez, húshoz vagy halhoz). Ideális ajándékokhoz, a legprofibb konyhákhoz méltóan és a legjobb szakácsokhoz illően. Ötletes kialakítás Fa fogantyúk Damaszt stílusú rozsdamentes acél pengék: 2,5 mm Saját tervrajzok: lézergravírozás Kiváló minőségű, ellenálló és tartós Exkluzív és elegáns stílus 3 professzionális Japán kés: filézés, santoku és hasító kés Kihúzható professzionális poliészter hordtáska Nem mosható mosogatógépben kések hossza kb.: 29-34 cm Kényelmes, egyszerű és biztonságos használat Könnyen szállítható és tárolható Csomagolás 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt, orosz , lett)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "InnovaGoods, Japán kések professzionális hordtáskával, DAMAS-Q, Kitchen Cookware, Videóbemutatóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: