Betöltés...

Univerzális dupla pohártartó babakocsira

Ár: 6.699 Ft

Az univerzális dupla pohártartó babakocsira egy igazán praktikus és sokoldalú kiegészítő, amely minden szülő, kerékpáros és tolókocsi használó számára nélkülözhetetlen. Ha unod már, hogy nincs hová tenni az italodat séta közben, ez a pohártartó a megoldás!

Ez a kiváló minőségű ABS műanyagból készült tartó rendkívül tartós és megbízható. Stabilan rögzíthető mind sík, mind kerek csövekre, így nem kell aggódnod amiatt, hogy elmozdulna vagy leesne. Akár egy frissítő vizet, akár egy meleg kávét szeretnél magaddal vinni, az univerzális dupla pohártartó mindig kéznél lesz, és biztosítja, hogy az italod biztonságosan a helyén maradjon.

Az univerzális dupla pohártartó nemcsak praktikus, de stílusos is. Elegáns, kompakt mérete (18 x 19,5 x 9,5 cm) révén diszkréten illeszkedik mindenféle járműhöz anélkül, hogy zavaró lenne. Ez a pohártartó nemcsak a babakocsira, de kerékpárra és tolókocsira is könnyedén felszerelhető, így bárhová is mész, mindig magaddal viheted kedvenc italodat.

Az univerzális dupla pohártartó babakocsira kifejezetten azoknak az aktív szülőknek és sportolóknak készült, akik értékelik a kényelmet és a funkcionalitást. Gondolj csak bele, milyen kényelmes lesz a napi séta vagy biciklitúra, amikor nem kell aggódnod, hogy hol tartod az italodat. Ez a tartó megadja neked azt a szabadságot, hogy teljes mértékben élvezhesd az időt, amit a szabadban töltesz.

Ezzel az eszközzel nemcsak a saját kényelmedet szolgálod, hanem a babádét is. Az univerzális dupla pohártartó lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen a víz vagy tejüveg, így a kicsi bármikor hozzáférhet a frissítőjéhez. A tartó könnyen tisztítható, így mindig higiénikus marad, ami különösen fontos, ha kisgyermeked van.

Az univerzális dupla pohártartó babakocsira számtalan előnnyel bír. Használata során rájössz, hogy mennyire praktikus és megbízható, és hamarosan el sem tudod képzelni a mindennapokat nélküle. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezz be egyet még ma!

Miért pont ez a termék?


Sokoldalúság: Többféle járműhöz is használható.
Tartósság: Kiváló minőségű ABS anyagból készült.
Stabilitás: Biztonságosan rögzíthető sík és kerek csövekre is.
Kompakt méret: Nem foglal sok helyet, mégis sokat nyújt.
Kényelem: Mindig kéznél van az italod, bárhová is mész.


Felhasználási tippek


Kávé tartása: Vidd magaddal a reggeli kávédat a babakocsin.
Frissítő víz: Mindig legyen kéznél a hidratáló ital.
Gyermekital: A gyereked italát is biztonságosan tárolhatod benne.
Energiaital: Sportolás közben is legyen nálad a kedvenc italod.
Italtárolás túrákon: Hosszabb kirándulások során is hasznos kiegészítő.


Felhasználási alkalmak


Napi séta: Babakocsival sétálva mindig kéznél van az ital.
Biciklitúra: Kerékpáros túrákon is praktikus.
Bevásárlás: Tolókocsival bevásárlás közben is hasznos.
Szabadtéri programok: Piknikek, kirándulások során is jól jön.
Utazás: Hosszabb autós utazásokhoz is kiváló kiegészítő.


Csomag Tartalma


1 db univerzális dupla pohártartó


Vegyél egy csomagot, és tedd kényelmesebbé a következő sétádat vagy biciklitúrádat az univerzális dupla pohártartóval, amely mindig biztosítja, hogy az italod kéznél legyen!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Univerzális dupla pohártartó babakocsira" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: