Betöltés...

6 részes 340 ml-es Lav Tropical Summers pohárkészlet

Ár: 5.419 Ft

A 6 részes 340 ml-es Lav Tropical Summers pohárkészlet egy igazi ékkő minden otthoni gyűjteményben. Ezek a poharak nem csupán az italok tárolására szolgálnak, hanem a nyári élményt is fokozzák. Amint kézbe veszed, érezni fogod a minőséget és a gondos tervezést, ami minden részletében megmutatkozik.

A poharak elegáns és modern dizájnnal rendelkeznek, amely minden stílusú konyhában és étkezőben remekül mutat. Az átlátszó üveg és a finom mintázat kombinációja lélegzetelállítóan szép, és minden italt vonzóvá tesz. A 340 ml-es űrtartalom tökéletes méret bármilyen ital számára, legyen szó vízről, limonádéról, koktélokról vagy más frissítőkről. A Ø 8,5 x 9 cm-es méretek kényelmes fogást biztosítanak, így minden korty élvezet.

A Lav Tropical Summers pohárkészlet nem csak szép, de funkcionális is. Az erős és tartós anyag biztosítja, hogy a poharak hosszú ideig megőrizzék minőségüket, és ellenálljanak a mindennapi használat kihívásainak. Az üveg nem csak elegáns, de praktikus is, mivel könnyen tisztítható és karcálló. A poharak vastag falai hosszan tartó hűvösséget biztosítanak italodnak, így mindig frissítő élményben lesz részed.

Ez a készlet ideális választás azok számára, akik szeretnek otthon vendégeket fogadni. A 6 darabos készlet elegendő poharat biztosít egy baráti összejövetelhez vagy családi vacsorához. Akár egy egyszerű hétvégi ebédről van szó, akár egy ünnepi alkalomról, ezek a poharak mindig tökéletesen megfelelnek.

A Lav Tropical Summers pohárkészlet nem csak a nyári partik kedvence lesz, hanem egész évben használhatod. A poharak sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy különféle italokat szolgálj fel bennük, így mindig alkalmazkodnak az aktuális igényekhez. Legyen szó egy frissítő reggeli gyümölcsléről, egy hűsítő délutáni limonádéról vagy egy esti koktélról, ezek a poharak mindig készen állnak.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy feldobd konyhádat és étkeződet ezekkel a lenyűgöző poharakkal. A Lav Tropical Summers pohárkészlet stílust és praktikumot hoz minden italba, és garantáltan elnyeri mindenki tetszését. Vásárold meg most, és élvezd a nyár frissességét egész évben!

Miért pont ez a termék?


Stílusos dizájn, ami fokozza a nyári hangulatot
Praktikus méret, tökéletes bármilyen italhoz
Kiváló minőségű, tartós anyagból készült
Könnyen tisztítható és karcálló
6 darabos készlet, ideális vendéglátáshoz


Felhasználási tippek:


Készíts gyümölcsös limonádét és tálald ezekben a poharakban
Használd reggeli gyümölcslevekhez vagy smoothie-khoz
Frissítő koktélok felszolgálásához ideális
Vizet, teát vagy egyéb hideg italokat is tálalhatsz bennük
Dekoratív elemként használhatod asztalterítéskor


Felhasználási alkalmak:


Családi vacsorák
Baráti összejövetelek
Kerti partik és barbecue-k
Ünnepi alkalmak és rendezvények
Hétvégi reggelik és brunchok


Csomag tartalma:


Egy darab Lav Tropical Summers pohárkészlet, 6 db (340 ml)


Vásárold meg a 6 részes 340 ml-es Lav Tropical Summers pohárkészletet, és hozd el a nyár hangulatát otthonodba! Ezek a poharak garantáltan feldobják minden italodat, legyen szó családi vacsoráról, baráti összejövetelről vagy ünnepi alkalomról. Ne hagyd ki, tedd a kosaradba most, és élvezd a frissítő italokat stílusosan!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "6 részes 340 ml-es Lav Tropical Summers pohárkészlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: