Betöltés...

Tökfej halloween-i szilikon sütőforma

Ár: 4.589 Ft

Üdvözlünk a Tökfej Halloween-i Szilikon Sütőforma világában! Ha te is szereted az egyedi és hangulatos süteményeket, akkor ez a termék neked szól. A Tökfej szilikon forma nem csupán egy konyhai eszköz, hanem egy igazi varázslat, amely megeleveníti a Halloween hangulatát otthonodban.

A Tökfej formával egyszerűen és gyorsan készíthetsz tök alakú bon-bonokat és muffinokat, amik garantáltan lenyűgözik a vendégeidet. A szilikon anyag hőállósága (-40 + 230°C) lehetővé teszi, hogy biztonsággal használd a sütőben és a fagyasztóban egyaránt. Képzelj el egy színes Halloween-i bulit, ahol ezek a formák központi szereplőként emelik ki az ünnepi asztalodat!

A Tökfej Szilikon Sütőforma nem csupán praktikus, hanem stílusos kiegészítője is lehet konyhádnak. Narancssárga színével és egyedi formatervezésével minden egyes használatkor örömet fog szerezni. Akasztólyukának köszönhetően könnyedén tárolható bármely konyhai szekrényben vagy akár falra is akasztható, hogy mindig kéznél legyen, amikor kreatív kedvet érzel.

Ez a Tökfej Szilikon Sütőforma nem csupán egy eszköz, hanem egy élmény, amely vidámságot és kreativitást visz a mindennapjaidba. Legyél te is részese ennek az izgalmas világnak, és varázsold át hétköznapjaidat egy kis Halloween-i varázslattal!

Miért pont ez a termék?


Ideális választás Halloween-i ünnepekhez
Kreatív és egyedi formatervezés
Hőálló és könnyen tisztítható
Praktikus akasztólyuk a tároláshoz
Tökéletes ajándékötlet sütés szerelmeseinek


Felhasználási tippek:



Bon-bonok és muffinok sütése
Szappan készítése
Jégkockák formázása
Dekoratív sütemények készítése
Gyermekzsúrok és Halloween-i bulik


Felhasználási alkalmak:



Születésnapi bulik
Családi összejövetelek
Halloween-i partik
Ajándékötletek sütés szerelmeseinek
Kreatív alkotások otthon


Csomag Tartalma:



Tökfej Halloween-i Szilikon Sütőforma


Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezekkel a sütőformákkal, amelyek garantáltan varázslatos élményeket hoznak mindenkor!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tökfej halloween-i szilikon sütőforma" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: