Betöltés...

Lajháros 3 Sprouts gyerek kulacs

Ár: 8.489 Ft

A Lajháros 3 Sprouts gyerek kulacs nemcsak praktikus, de igazi örömöt is okoz a gyerekeknek a mindennapi használat során. Ez a kulacs különleges állatfiguráival azonnal elnyeri minden gyerek tetszését. A lajhár motívum kedves és barátságos megjelenése biztosan mosolyt csal minden kisgyerek arcára.

Ez a 3 Sprouts kulacs prémium minőségű műanyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A tritan műanyag anyag szag-, karc- és törésálló, így biztos lehetsz benne, hogy a kulacs sokáig megőrzi eredeti állapotát, még akkor is, ha a gyerekek intenzíven használják.

A Lajháros 3 Sprouts gyerek kulacs ólom-, BPA- és ftalátmentes, így teljesen biztonságos a gyerekek számára. Nem kell aggódnod az egészségük miatt, hiszen a kulacs anyaga semmilyen káros anyagot nem tartalmaz. A 3,5 dl-es űrtartalom pedig ideális a kirándulásokhoz, iskolába vagy akár a játszótérre is.

A kulacs különlegessége, hogy mosogatógépben is mosható, így nem kell aggódnod a tisztítás miatt sem. A mosogatógép felső polcán alacsony hőfokon nyugodtan mosható, így mindig higiénikus és tiszta marad.

A Lajháros 3 Sprouts gyerek kulacs tökéletes választás minden szülő számára, aki praktikus és biztonságos kulacsot szeretne gyermekének. A kedves állatfigurák és a színes design nemcsak a gyerekek kedvence lesz, de a szülők is értékelni fogják a kulacs könnyű használatát és tisztítását.

Ez a kulacs nemcsak otthonra, de ajándéknak is kiváló választás. Lepd meg vele gyermekedet vagy a családod kis tagjait, és biztosan imádni fogják. A Lajháros 3 Sprouts gyerek kulacs minden szempontból figyelemre méltó választás: praktikus, biztonságos és szórakoztató.

Összefoglalva, a Lajháros 3 Sprouts gyerek kulacs minden gyerek és szülő álma. Prémium minőségű műanyag, ólom-, BPA- és ftalátmentes, 3,5 dl űrtartalom, mosogatógépben mosható és aranyos állatfigurákkal díszítve. Ne habozz, tedd kosárba még ma, és tedd boldoggá gyermekedet ezzel a különleges kulaccsal!

Miért pont ez a termék?


Prémium minőségű műanyag
Ólom-, BPA- és ftalátmentes
Szag-, karc- és törésálló
Mosogatógépben mosható
Aranyos állatfigurák


Felhasználási tippek:


Iskolába vízvitelre
Kirándulásokra
Játszótéri kalandokhoz
Piknikezéshez
Sporttevékenységekhez


Felhasználási alkalmak:


Iskolai napok
Hétvégi kirándulások
Nyári táborok
Családi piknikek
Játszótéri délutánok


Csomag tartalma:


1 db Lajháros 3 Sprouts gyerek kulacs


Vegyél egy Lajháros 3 Sprouts gyerek kulacsot, és tedd boldoggá gyermekedet ezzel az aranyos és praktikus kulaccsal! Ideális választás minden napra, ami garantáltan mosolyt csal a kisgyerekek arcára és könnyebbé teszi a szülők életét is!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Lajháros 3 Sprouts gyerek kulacs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: