Betöltés...

Pala nyeles tálaló akáciafa tartóval 26*18cm

Ár: 5.050 Ft

Pala nyeles tálaló akáciafa tartóval 26*18cm

Anyaga: akácia fa, natúr fekete pala
Méretek: Pala: ~23*15*0,5 cm; ~470 g; Tartó: ~26*18*1,5 cm; ~450 g; teljes hosszúság nyéllel: 34 cm
Tisztítása: Minden használat előtt mossa el meleg, folyékony szappanos vízzel, majd alaposan szárítsa meg. Ne használjon karcosodást okozó szereket, eszközöket.
Figyelmeztetés: Ne használja sütőben, mikrohullámú sütőben! Mosogatógépben nem mosható! Ne használja vágódeszkaként! Vigyázzon, a termék szélei élesek lehetnek! Törékeny termék!
Használata: Időnként kenje át extra szűz olívaolajjal, így eltávolíthatja az apróbb karcosodásokat és hosszabb ideig megőrizheti természetes színét. Ügyeljen rá, hogy ne hagyja hosszú ideig az ételeket a tálalón, különösen a savas, vagy színes ételek esetén, hogy elkerülje az elszíneződést.

A természetes anyagából adódóan a színek, árnyalatok és a mintázat eltérőek lehetnek, a feltüntetett méretek kis mértékben eltérhetnek.
Jellemzők:Természetes akáciafából és natúr fekete palából készült.Akáciafa és pala tálaló deszka, amely használható steaktálként, gyümölcstálként, előétel kínálótálként, desszerttálként, sajttálként vagy salátatálként stb.
Mindegyik egyedi, csodálatos textúrájával, színével és egyedi fa erezeteivel adhat elegáns és természetes elemet asztalához.
Készítsen kreatív ételbemutatót ezekkel a gyönyörű kínálókkal.Használható:Steak tál, pizza tábla, sajt tábla, előételtál, uzsonnás tányér, snack tál, sushi tál stbAmennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Pala nyeles tálaló akáciafa tartóval 26*18cm" című hirdetést látja. (fent)