Betöltés...

Elektromos grill

Ár: 11.000 Ft

A Royalty Line RL-SBGT-2000 elektromos grillsütőben, összecsukható lábakkal egy praktikus grillsütő beltéri és kültéri használatra egyaránt. Élvezze a grillezés örömét a szén és a gáz nyüzsgése nélkül.
Azoknak a grillrajongóknak, akik szabadon és beltéren egyaránt főzhetnek, ez a Royalty Line elektromos grill ideális megoldást kínál. Ez az elektromos grill kielégíti grillezési vágyait, akár kerti grillezést szervez, akár csak otthon szeretne grillezni.
Gyors és egyszerű összeszerelésének köszönhetően pillanatok alatt készen áll a grillezésre. Kompakt méretei ideálissá teszik erkélyek és kisebb terek számára. Egyszerűen hajtsa ki a kényelmesen összecsukható lábakat, csatlakoztassa a grillsütőt, és máris elkezdheti a finom ételek elkészítését.
Az állítható hőmérséklet-szabályzóval akár 200 Celsius-fokra változtathatja a hőfokot, amely ideális főzési feltételeket garantál számos ételhez. Könnyedén változtathatja a hőmérsékletet az ideális eredmény elérése érdekében, akár zsenge zöldségeket, akár perzselő zamatos steakeket főz.
Amikor a grill elérte az ideális hőmérsékletet, a grill jelzőfénye egyszerű útmutatásként működik. Amint a lámpa kialszik, elkezdheti a grillezést. A zökkenőmentes grillezési élményt teszi lehetővé, hogy a levehető keret egyszerűen hozzáférjen az alaphoz, ahol az ételeket és a szószokat elhelyezheti.
A kiváló minőségű rozsdamentes acél fűtőelem tartósságot és hosszú élettartamot biztosít, garantálva a grill hosszú élettartamát. A praktikus zsírgyűjtő edény megkönnyíti a takarítást, mivel összegyűjti a felesleges zsírt és a cseppeket, így könnyen eldobható. Egy kielégítő grillezés után egyszerűen vegye le az edényt, és könnyedén tisztítsa meg a grillt.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Elektromos grill" című hirdetést látja. (fent)