Betöltés...

Turmix

Ár: 12.000 Ft

Ezek a két kézi sebességfokozatú, erős impulzus funkcióval és 800 W-os motorral rendelkező asztali turmixgépek könnyebben és kényelmesebben kezelik az összetevőket. Egy 1,5 literes üvegedény tartós és könnyen kiönthető. A rozsdamentes acél turmixlapátok tartósak. Ez a tökéletes turmixgép a mindennapi élet sokoldalú kiegészítéséhez.
A turmixgép tetején nyitott hozzávaló fedél csattal van kialakítva, így közvetlenül leveheti a fedelet és hozzáadhatja az ételt a turmixgép felfüggesztése után, ami nagyon kényelmes és tiszta.
4 pontos rozsdamentes acél pengék
Az ételt körülbelül 15 x 15 mm-es méretű kell vágni, és a turmixgépbe kell tenni a turmixoláshoz. A 4 pontos rozsdamentes acél pengék könnyedén és egyenletesen aprítják, keverik, verik és darálják a hozzávalókat.
2 kézi sebességfokozat és egy impulzusvezérlő.
Könnyű összekeverni és felaprítani kedvenc összetevőit 2 sebességfokozattal (1 sebesség, 2 sebesség) és impulzus funkcióval. Könnyedén kezelhet mindent a krémes létől a turmixokig, fagylaltig és még sok minden másig.
Nagy teljesítményű konyhai turmixgép
Konyhai turmixgép rozsdamentes acél pengékkel és 800 W-os teljesítménnyel, hogy másodpercek alatt összetörje a jeget, a gyümölcsöket és a zöldségeket, így könnyedén turmixolhatja sima keverékké az összetevőket.
Könnyen szétszedhető és tisztítható
Egyszerűen öntsön szappant és vizet az állványos keverőbe, kapcsolja be 30-60 másodpercre, öblítse le folyó víz alatt, majd törölje le, vagy hagyja levegőn megszáradni. Tisztítsa meg a tápegységet egy nedves ruhával, és óvatosan szárítsa meg.

Jellemzők:
800 W-os Erőteljes Motor
Üvegtál 1,5 literes
4 pontos rozsdamentes acél pengék
2 kézi sebesség impulzussal
Méretek: 7,48 X 7,68 X 14,57 cm



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Turmix" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: