Betöltés...

Edényszárító és edénycsepegtető állvány

Ár: 10.790 Ft

A konyhai szárító kiváló minőségű, porfestett fém anyagból készült. Ellenáll az esetleges sérüléseknek és a nedvességnek, amely a nedves edények tárolásából ered.



Az stabil szerkezetű, nagyméretű mélyedéssel rendelkező alapnak köszönhetően a víz nem folyik le az asztalra, így megóvja a bútorokat a károsodástól. A szabályozható műanyag lábak lehetővé teszik a szárító síkra állítását.

EDÉNYSZÁRÍTÓ SZÁRÍTÓ TÁLCÁVAL LOFT ÁLLVÁNY FEKETE A konyhai edényszárító kiváló minőségű porszórt fémből készült Ellenáll a sérüléseknek és a nedves edények tárolásából eredő nedvesség hatásainak. Astabilkonstrukció kényelmes, nagy vályútalppal biztosítja, hogy a víz ne csöpögjön a munkalapra és ne károsítsa a bútorokat. Az állítható műanyag lábak lehetővé teszik a szárító kiegyenlítését. A szárító modern loft stílusú kialakítása révén bármilyen belső térbe illeszkedik, és funkcionális dekoráció lesz. A szárítóban 6 tányérnakvan hely , amelyek függőleges rekeszekbe vannak behelyezve, és tálak, csészék, poharak és egyéb konyhai eszközök is elférnek benne. Ezenkívül két evőeszköz tárolóval és egy késtartóval, valamint egy állvánnyal rendelkezik a vágódeszkák vagy fűszerek számára. MŰSZAKI ADATOK: Termékkód: 07131 Kiváló minőségű kivitelezés Fémből és műanyag ból készült Evőeszköztartók Késtartó Vágódeszka tartó Kapacitás Műanyag tálcával ellátott szárító a lecsöpögő víz összegyűjtéséhez Állítható műanyag lábak Szín: fekete MÉRETEK: Magasság: 31cm A szárító szélessége: 29cm A szárító hossza: 55cm A tálca méretei: 33.5cm x 24cm A műanyag evőeszköztartó tálca méretei: 10cm x 6cm x 4.5cm A deszkatálca méretei: méret: 6cm x 26.5cm x 28.5cm A KÉSZLET A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA: ️ Gyári új konyhai szárítószárító ️ Eredeti csomagolás

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Edényszárító és edénycsepegtető állvány" című hirdetést látja. (fent)