Betöltés...

4 szálas ezüst színű zenélő gyertya

Ár: 799 Ft

Tedd különlegessé a születésnapi ünnepséget a 4 szálas ezüst színű zenélő gyertyával! Ez a gyertya nemcsak a torta dísze lesz, hanem a parti középpontja is. A zenélő gyertya mindenkit mosolyra fakaszt a "Happy Birthday" dallamával, amely egy egyszerű csavarással aktiválható. Az ezüst színű gyertya elegáns megjelenése pedig minden tortán jól mutat, legyen az bármilyen stílusú vagy ízű.

Az 4 szálas ezüst színű zenélő gyertya használata rendkívül egyszerű. Csak helyezd a gyertyákat a tortára, és egy apró csavarással máris szól a vidám dallam. A gyertya nemcsak fényt ad, hanem zenéjével is emeli az ünnep hangulatát, így garantáltan emlékezetes élményt nyújt az ünnepeltnek és a vendégeknek.

A gyertyák kiváló minőségű anyagokból készültek, ami biztosítja a tartósságukat és biztonságos használatukat. Az ezüst szín különleges eleganciát kölcsönöz nekik, így bármilyen tortán gyönyörűen mutatnak.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy feldobd a következő ünnepet! Válaszd a 4 szálas ezüst színű zenélő gyertyát, és tedd emlékezetessé a pillanatot. Az egyszerű használat, a kiváló minőség és a látványos hatás garantálja, hogy mindenki szívébe belopja magát ez a különleges gyertya. Fedezd fel a zenélő gyertya varázsát, és tedd még örömtelibbé az ünneplést!

Miért pont ez a termék?


Különleges zenélő funkció: feldobja az ünnepet a "Happy Birthday" dallamával.
Elegáns ezüst szín: bármilyen tortán gyönyörűen mutat.
Egyszerű használat: egy apró csavarással aktiválható.
Biztonságos és tartós: kiváló minőségű anyagokból készült.


Felhasználási alkalmak:


Születésnapi bulik.
Családi összejövetelek.
Ünnepi vacsorák.
Különleges baráti találkozók.


Csomag Tartalma:



4 db ezüst színű gyertya
1 db zenélő talp


Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezekkel a zenélő gyertyákkal, amelyek garantáltan vidámságot és meglepetést hoznak minden korosztály számára!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "4 szálas ezüst színű zenélő gyertya" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: