Betöltés...

Műanyag félkör alakú szűrő Alpina

Ár: 1.199 Ft

A műanyag félkör alakú szűrő nemcsak kiváló választás, hanem elengedhetetlen eszköz minden konyhában, ahol a praktikum és a megbízhatóság számít. Ez az egyszerű, mégis hatékony szűrő könnyen kezelhető, és számos háztartási feladatban segít.

A szűrő félkör alakja optimális tárolást és használatot biztosít, így akár a legkisebb konyhai fiókban is elfér. A robosztus műanyag anyag tartós és könnyen tisztítható, így hosszú élettartama és könnyű karbantartása biztosított.

Használata rendkívül egyszerű: alkalmas teák, levesek vagy más folyadékok szűrésére. Ideális választás minden háztartás számára, ahol fontos a kényelem és a funkcionalitás.

Ha egy olyan szűrőt keresel, ami nemcsak hatékony, de könnyen kezelhető is, akkor a műanyag félkör alakú szűrő lesz a tökéletes választás számodra. Próbáld ki, és tapasztald meg, hogyan segíti mindennapi konyhai tevékenységeidet!

Miért pont ez a termék?


Kompakt és könnyen tárolható félkör alak.
Tartós műanyag anyag.


Felhasználási tippek:



Ideális levesek vagy szószok szűrésére.
Tésztafőző víz leszűrésére.
Alkalmas zöldségek vagy gyümölcsök átszűrésére.


Felhasználási alkalmak:


Vacsora előkészítés és főzés.
Grillpartik vagy piknikek kiegészítője.


Csomag Tartalma:


1 db műanyag félkör alakú szűrő


Vegyél egy csomagot, és tedd könnyebbé a mindennapi konyhai tevékenységeidet ezzel a praktikus és tartós műanyag szűrővel, ami minden háztartásban elengedhetetlen eszköz!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Műanyag félkör alakú szűrő Alpina" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: