Betöltés...

35 cm-es csillogós ezüst fodros tortakarton 5 db

Ár: 2.599 Ft

A 35 cm-es csillogós ezüst fodros tortakarton az a termék, amely minden tortakészítő számára álomszerűvé teszi az ünnepi torták bemutatását. Ez a gyönyörű, elegáns tortakarton nemcsak esztétikus, hanem rendkívül praktikus is. Az ezüst fodros design minden tortát kiemel, legyen szó születésnapi ünnepségről, esküvőről vagy más különleges alkalomról. Ez a tortakarton nemcsak szép, hanem tartós is, így biztosítva, hogy a tortáid mindig a legjobb formájukban legyenek bemutatva.

A 35 cm-es csillogós ezüst fodros tortakarton prémium minőségű anyagból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és a könnyű használhatóságot. A tortakarton 35 cm-es átmérője stabil alapot nyújt a legnehezebb tortákhoz is, így biztosítva, hogy a torta mindig biztonságosan álljon, akár szállítás közben, akár a bemutatón.

Ez a tortakarton különösen hasznos azoknak a cukrászoknak és tortakészítőknek, akik rendszeresen készítenek és szállítanak tortákat. Az 5 db-os csomagnak köszönhetően több alkalomra is elegendő tortakartont kap, ami gazdaságos megoldást kínál. Egyszerűen helyezd rá a tortát, és máris kész a látványos bemutatás.

Az ezüst szín nemcsak modern és elegáns, hanem különleges is, amely minden tortát kiemel a tömegből. Ez a szín különösen népszerű az esküvőkön és a luxus rendezvényeken, mivel eleganciát és stílust sugároz. A 35 cm-es csillogós ezüst fodros tortakarton minden tortakészítő számára tökéletes választás, aki szeretné, hogy a tortái a lehető legjobb benyomást keltsék.

Ez a tortakarton nemcsak praktikus, hanem lenyűgöző is. A 35 cm-es átmérő lehetővé teszi, hogy nagyobb tortákat is könnyedén elhelyezz rajta, miközben az elegáns fodros design biztosítja a szükséges vizuális hatást. Akár otthoni cukrász vagy, akár profi tortakészítő, ez a tortakarton minden igényedet kielégíti.

Ne várj tovább, válaszd a 35 cm-es csillogós ezüst fodros tortakartont, és tapasztald meg, milyen könnyű és élvezetes lehet a torták készítése és bemutatása. Ez a tortakarton garantáltan megkönnyíti a munkádat, és minden alkalommal csodálatos eredményt biztosít.

Miért pont ez a termék?


Tartós és strapabíró anyag
Elegáns ezüst fodros design
35 cm-es átmérő, ideális méret
5 db-os csomag, gazdaságos választás
Biztonságos szállítás és stabil bemutatás


Felhasználási tippek:


Használd esküvői tortákhoz, hogy kiemeld a különleges alkalmat.
Születésnapi tortákhoz, hogy a torta még ünnepibb legyen.
Karácsonyi tortákhoz, hogy a desszert is ünnepi hangulatot kapjon.
Professzionális cukrászati bemutatókhoz, hogy a legjobb benyomást keltsd.
Otthoni sütésekhez, hogy a tortád mindig tökéletesen nézzen ki.


Felhasználási alkalmak:


Esküvők
Születésnapok
Ünnepi vacsorák
Céges rendezvények
Családi összejövetelek


Csomag tartalma:


5 db 35 cm-es csillogós ezüst fodros tortakarton


Ne habozz! Vegyél egy csomagot a 35 cm-es csillogós ezüst fodros tortakartonból, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezzel a lenyűgöző tortaalappal, amely garantáltan eleganciát és stílust hoz minden alkalomra!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "35 cm-es csillogós ezüst fodros tortakarton 5 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: