Betöltés...

Parafadugó készlet 100 db

Ár: 3.490 Ft

MAGAS MINŐSÉG - Minden egyes parafa dugó gondosan megmunkált természetes parafa anyagból készült, amely kiváló tömítő tulajdonságairól és a bor minőségének megőrzéséről ismert. A dugók a parafa tölgyfáról származnak, ami biztosítja, hogy a dugók környezetbarátok és megújulóak.



TÖKÉLETES ALAK - A parafadugókat úgy tervezték, hogy illeszkedjenek a szabványos borosüveg nyakához. Pontos és biztonságos lezárást biztosítanak, ami megakadályozza a levegő bejutását a palackba és az ital minőségének romlását. Gondosan henger alakúra vannak formázva, hogy tökéletes illeszkedést biztosítsanak, és lehetővé tegyék a dugóhúzóval történő könnyű felszerelést.



KÉMIAI INDERENCITÁS - ha házi bort készítünk, a megfelelő dugó kiválasztása elengedhetetlenül fontos a borunk íze szempontjából. A parafából készült dugó minimális oxigént enged át, ami pozitívan befolyásolja a bor, különösen a vörösbor aromáját. Ráadásul az ilyen parafa kémiailag semleges, és még a hosszú érlelés sem fogja megváltoztatni a bor ízét.



PRAKTIKUS TÁROLÁS - a dugók egy vastag zsinórzsákba vannak csomagolva, így könnyen hozzáférhetőek és rendszerezettek. Ennek köszönhetően bármikor könnyen hozzáférhetünk, amikor le kell zárnunk a palackot, anélkül, hogy keresgélnünk kellene a kupakot. A zárt zsák megvédi a dugókat a szennyeződéstől, portól és veszteségtől .


MŰSZAKI ADATOK



Szín: világos fa
Anyag: parafa
A csomagban lévő dugók száma: 100 db
Méretek: 1 db: méret: 2,2 x 3,3 cm
Súly: 0,448 g
Súly a csomagban: 0,470 g


TARTALOM:



100 db parafadugó


A 100 darabos boros parafadugó készlet kiváló minőségű, borosüvegek tartósítására és lezárására szánt zárókészlet. Tökéletes a borrajongók, gyűjtők vagy a boriparban dolgozók számára, akiknek nagy mennyiségű megbízható és tartós parafadugóra van szükségük.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Parafadugó készlet 100 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: