Betöltés...

3 számos szilikon tortaforma

Ár: 2.589 Ft

A 3 számos szilikon tortaforma egy lenyűgöző és praktikus eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egyedi és kreatív tortákat készíts szeretteidnek. Képzeld el a boldogságot és a csodálatot az arcukon, amikor meglátják az általad készített, gyönyörűen díszített, számalakú tortát. Ezzel a tortaformával bárki profi cukrásznak érezheti magát, hiszen a használata egyszerű és gyors, az eredmény pedig mindig tökéletes.

A 3 számos szilikon tortaforma kiváló minőségű, 100% élelmiszeripari szilikongumiból készült, amely ellenáll a -40°C-tól egészen +230°C-ig terjedő hőmérsékletnek. Ez a strapabíró anyag garantálja, hogy a tortaforma hosszú ideig megőrizze formáját és funkcióját. A tapadásmentes felületének köszönhetően nem kell sütőpapírral bélelned, így a tortád mindig könnyen kiborítható és tökéletesen formázott lesz.

Ez a tortaforma nemcsak praktikus, hanem rendkívül sokoldalú is. Használhatod serpenyőben, sütőben, mikrohullámú sütőben vagy akár lábasban is. A rugalmas szilikon anyag lehetővé teszi, hogy a tortaforma könnyen tárolható legyen, kis helyen is elfér, így nem foglal sok helyet a konyhában.

A 3 számos szilikon tortaforma különösen ideális azoknak, akik szeretnék meglepni szeretteiket egy igazán különleges és egyedi tortával. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy bármilyen más ünnepi alkalomról, ez a tortaforma garantáltan emlékezetessé teszi az eseményt. A számalakú torták különlegessége abban rejlik, hogy személyre szabottak, így mindig egyedi és különleges meglepetést nyújtanak.

A tortaformával való munka rendkívül szórakoztató és kreatív folyamat. Süsd meg a tésztát a szilikon tortaforma segítségével, majd díszítsd fel a tortát sok-sok gyümölccsel, cukorkával vagy vajkrémmel. A lehetőségek száma végtelen, csak a képzeleted szabhat határt! A vajkrémmel mesés dekorációkat készíthetsz, amelyek garantáltan lenyűgözik majd a vendégeidet.

Miért pont ez a termék?


Egyszerű és gyors használat
Strapabíró, 100% élelmiszeripari szilikon anyag
Tapadásmentes felület
Sokoldalú használat sütőben, mikrohullámú sütőben, serpenyőben
Könnyen tárolható, kis helyen is elfér


Felhasználási tippek:


Készíts születésnapi tortát a gyermeked korának megfelelő számalakban
Ünnepeld évfordulót egyedi, számalakú tortával
Készíts egyedi dekorációjú süteményeket partikra
Használj vajkrémet és gyümölcsöt a torta díszítéséhez
Süsd meg a tésztát és készíts különleges desszertet vendégeidnek


Felhasználási alkalmak:


Születésnapok
Évfordulók
Karácsonyi ünnepek
Családi összejövetelek
Baráti partik


Csomag tartalma:


3 számos szilikon tortaforma


Ne habozz! Szerezd be a 3 számos szilikon tortaformát, és tedd különlegessé a következő eseményedet egy egyedi, személyre szabott tortával, amely garantáltan lenyűgözi a vendégeidet!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "3 számos szilikon tortaforma" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: