Betöltés...

3 részes dinnyés mosható textil edényfedő szett

Ár: 3.719 Ft

A 3 részes dinnyés mosható textil edényfedő szett tökéletes megoldás mindazoknak, akik szeretnék frissen tartani ételeiket, miközben óvják a környezetet is. Ezek az újrafelhasználható fedők nemcsak praktikusak, hanem igazán vidám és színes kiegészítők is a konyhádban.


Képzeld el, hogy többé nem kell az egyszer használatos fóliákkal bajlódnod, amelyek nemcsak gyorsan fogynak, hanem a környezetet is terhelik. A dinnyés edényfedő szett segítségével könnyedén lefedheted a felbontott konzerves dobozokat, tejfölös dobozokat, tálakat és más edényeket. Ráadásul még az italokat is lefedheted vele, például a poharadban megmaradt turmixot.


A 3 részes dinnyés mosható textil edényfedő szett használata rendkívül egyszerű. A rugalmas, dupla rétegű anyag lehetővé teszi, hogy különböző alakú edényekre is ráhúzd, így ételeid mindig frissek maradnak. A belső poliészter anyagnak köszönhetően nem kell aggódnod a nedvesség felszívódása miatt sem. Használat után egyszerűen csak mosd ki, és máris készen áll az újabb használatra.


Ez a szett három különböző méretű edényfedőt tartalmaz, így mindig megtalálhatod a megfelelő méretet az adott edényhez. Az átmérőjük 13 cm, 20 cm és 23 cm, így könnyedén lefedheted a kisebb és nagyobb edényeket is. A dinnyés minta pedig igazán vidám és nyárias hangulatot kölcsönöz a konyhádnak.


A 3 részes dinnyés mosható textil edényfedő szett nemcsak praktikus, hanem környezetbarát is. Az egyszer használatos fóliák helyett válaszd ezt az újrafelhasználható megoldást, és óvd a bolygót a felesleges szeméttől. Ráadásul a pénztárcádat is kímélheted, hiszen ezek a fedők hosszú távon használhatóak.


Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és próbáld ki a 3 részes dinnyés mosható textil edényfedő szett terméket! Ezek a fedők garantáltan megkönnyítik a mindennapi konyhai teendőket, és még a környezetet is óvják. Szerezd be most, és élvezd a frissességet és a vidám dinnyés mintákat minden nap!


Miért pont ez a termék?


Környezetbarát megoldás
Újrafelhasználható és tartós
Könnyen használható és tisztítható
Frissen tartja az ételeket
Vidám dinnyés minta


Felhasználási tippek:


Konzerves dobozok lezárása
Tejfölös dobozok lefedése
Tálak és edények zárása
Italok lefedése
Felvágott gyümölcsök frissen tartása


Felhasználási alkalmak:


Napi főzés
Piknikek és kirándulások
Ünnepi készülődés
Maradék ételek tárolása
Gyerekeknek csomagolt ételek


Csomag Tartalma:


3 db mosható textil edényfedő: 13 cm, 20 cm, 23 cm átmérőjű


Vegyél egy csomagot a 3 részes dinnyés mosható textil edényfedő szett termékből, és tartsd frissen ételeidet környezetbarát módon! Ezek a vidám fedők garantáltan megkönnyítik a konyhai teendőidet, és még a környezetet is óvják. Szerezd be most, és élvezd a frissességet minden nap!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "3 részes dinnyés mosható textil edényfedő szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: