Betöltés...

Konyhai fellépő, magasító, segítőszék gyerekeknek állítható magassággal, natúr fa

Ár: 28.490 Ft

Konyhai fellépő, magasító, segítőszék gyerekeknek állítható magassággal, natúr fa 



Ez a többfunkciós konyhai magasító egy olyan praktikus eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a gyermekek már kisebb koruktól megismerkedjenek a konyhában végzett munkafolyamatokkal. Az idősebb gyerekek felnőtt felügyelete mellett gazdagíthatják konyhai tapasztalataikat, fejleszthetik készségeiket, egyszerűbb recepteket is kipróbálhatnak miközben az eszköz biztonságot és kényelmet nyújt a konyhában való közös munka során.


A különféle konyhai tevékenységekben való részvétel fejleszti a motoros koordinációt, segíti az önállóság, a főzés és az egészséges táplálkozás iránti érdeklődés kialakulását. Azzal, hogy a gyermek aktívan részt vehet az ételek elkészítésében, használata színesíti a családdal való együtt töltött időt és lehetővé teszi a közös tanulást.


A platform magassága a gyermek magasságához állítható és a konyhapult magasságához igazítható, így a gyermek elvégezhet olyan feladatokat, amelyek az asztallap magassága miatt egyébként elérhetetlenek lennének számára. Az eszköz magasított székként alkalmazva különböző kreatív játékok, pl. festés, rajzolás vagy rejtvények megoldása céljából is használható.


A segédszék masszív felépítésű, kiváló minőségű fenyőfából készült, ami biztosítja a stabilitását - a szerkezet minden éle tökéletesen csiszolt. Ezenfelül védőkorláttal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a gyermek véletlenül kiessen.


Tulajdonságok: 




Többfunkciós eszköz
Fellépő, magasító és szék egyben
Állítható magasságú platform: 20,5 cm, 36,5 cm, 60 cm
Masszív felépítés
Biztonsági védőkorlát
Kiváló anyaghasználat
Anyag: fenyőfa + fém
Szín: természetes fenyő
Ajánlott minimális életkor: 2 éves kortól
Ajánlott maximális felhasználói súly: 50 kg-ig 

Külső méretek: 46 × 37 × 86 cm
Súly: 7,5 kg


A csomag tartalma:



1 db konyhai magasító (lapra szerelve)
1 db szerelékkészlet




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Konyhai fellépő, magasító, segítőszék gyerekeknek állítható magassággal, natúr fa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP