Betöltés...

Tiross serpenyő - nyeles, 26 cm TS1267

Ár: 6.660 Ft

Tiross serpenyő - nyeles, 26 cm TS1267
Ismerd meg a Tiross 26 cm-es serpenyőt, ahol a funkcionalitás és az elegancia találkozik. Ez a serpenyő kiváló minőségű anyagokból készül, és a praktikus mérete révén ideális választás mindennapi főzési feladatokhoz.
Főbb Jellemzők:

Prémium Anyagok: A Tiross serpenyő kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak. Az alumínium anyag kiváló hővezető, gyors és egyenletes melegítést biztosítva.
Tapadásmentes Bevonat: A tapadásmentes bevonat segítségével könnyedén készítheted el az ételeket, és a tisztítás is gyors és egyszerű. Az ételek egyenletesen sülnek, és könnyedén megcsúsznak a serpenyőből.
Ergonomikus Fogantyú: Az ergonomikus fogantyú kényelmes fogást biztosít, és hőszigetelt, így biztonságosan és kényelmesen használhatod a serpenyőt.
Univerzális Méret: A 26 cm-es méret ideális mindennapi főzéshez. Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, a serpenyő alkalmas a különféle ételek elkészítéséhez.
Könnyű Tisztítás: A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően a serpenyő könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben.
Stílusos Külső: A serpenyő egyszerre modern és időtálló megjelenéssel rendelkezik, így nemcsak a főzés, hanem a konyha stílusának is a részévé válik.
A Tiross 26 cm-es serpenyője a megbízhatóság és a kényelem tökéletes összhangját kínálja a konyhában. Legyen szó gyors reggeliről vagy családi vacsoráról, ez a serpenyő segít az ételek ízletes és könnyen elkészíthetővé tételében. Bízd rá magad és élvezd a főzés élményét a Tiross minőségi serpenyőjével.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tiross serpenyő - nyeles, 26 cm TS1267" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: