Betöltés...

Thermo uzsonnás táska, ételhordó, rózsaszín, virág mintás - 11 Liter

Ár: 4.990 Ft

Thermo uzsonnás táska, ételhordó, rózsaszín, virág mintás - 11 Liter

Gyakran jársz kempingezni, strandolni vagy piknikezni? A termotáska tökéletes lesz ezekre az utazásokra!
A strand- vagy kempingtáska szinte nélkülözhetetlen termék a szabadidős utak során! Így könnyebben élvezheti a hideg italokat és a friss ételeket!
Ez a tágas táska lehetővé teszi, hogy az egész család számára élelmiszert csomagoljon. A piknik étel ebből a táskából biztosan nagyon változatos lesz, és ami a legfontosabb, mindig friss.
A termotáska kényelmes fogantyúval rendelkezik a könnyű kézben való hordozáshoz, valamint egy hosszú, állítható pánttal , amely kényelmesen feltehető a vállára.
A táska a nagy fő rekesz mellett két hálós zsebbel rendelkezik az oldalán és egy kisebb cipzáras zsebbel az elején. Ez további helyet biztosít az összes szükséges tartozéknak, például tányéroknak, csészéknek vagy egyéb tárgyaknak.
A táska belseje hőszigetelő fóliával van bélelve, ami a hűtőbetéttel kombinálva több órán keresztül biztosítja a tárolt termékek állandó hőmérsékletét. Maga a táska pedig kiváló minőségű anyagból készült, amely nem csak stílusosan fog kinézni, de bármilyen szennyeződés esetén is könnyen tisztítható lesz.
A fő zseb cipzárral záródik - amely fantasztikus védelmet nyújt a táska tartalmának a külső hőmérséklettől.
A táska kiválóan alkalmas bevásárlás vagy több élelmiszer szállítására is, például amikor vendégségbe megy. Meleg és hideg termékek szállítására is szolgál majd.

A termék főbb jellemzői:

Hőszigetelő fólia réteggel rendelkezik,
Könnyű és kézreálló,
Fogantyúkkal felszerelve a kényelmes szállítás érdekében,
modern dizájn,
cipzárral rögzítve,
Könnyen tisztítható.
A termék élelmiszerrel való érintkezés esetén teljesen biztonságos. Ráadásul a belső bélés nem szívja fel a szagokat és rendkívül könnyen tisztítható.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK:

Anyaga: poliészter
Űrtartalom 11 liter
Rózsaszín
Szigetelés: hőszigetelő fólia
Rögzítés: cipzár
A táska méretei: 26 cm x 14 cm x 28 cm
Öv hossza: kb 100 cm
Öv szélessége: 3 cm


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Thermo uzsonnás táska, ételhordó, rózsaszín, virág mintás - 11 Liter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: