Betöltés...

Konyhai tároló polc, 4 fiókos, 45 x 17 x 84 cm | Fehér

Ár: 18.657 Ft

Az életstílus, divat, és nem utolsó sorban lakberendezési stílus egyvelegét tették bele ebbe a kis tárolópolcba. Akármennyire trendi napjainkban is, mégis sok félreértés övezi ezt a pont annyira funkcionális, mint amennyire szép és kreatív stílust. Engedd meg, hogy olyan letisztulttá tegyük a gondolataidat a minimalizmussal kapcsolatban, mint amilyenné ő varázsolhatja az otthonod és az életed!

A minimalizmus az egyszerűséget hirdeti és kizárólag arra törekszik az otthonban, ami esszenciális. A modern, letisztult, funkcionális tereket és tárgyakat részesíti előnyben. A “kevesebb több” égisze alatt fennkölt, mégis hívogató családi fészket varázsolhatsz, ha követed elveit. Mi azt mondjuk, garantáltan megéri...

A PP műanyag tároló 45 x 17 x 83 cm-es méretével tökéletesen elfér kis helyen is, és olyan tárolóhelyet teremt, amiről nem is tudtad, hogy létezik. A 4 mély fiók nagy, több mint 28 literes tárolási térfogatot kínál, a fa vagy fém polcokkal ellentétben ezek a PP műanyag tárolófiókok segítenek búcsút inteni a rozsdának, még a fürdőszobában is.Egy keskeny tárolókocsi 4 tágas fiókkal, 4 kerékkel a könnyű mozgatáshoz, és egy egyszerű módja annak, hogy tárolóhelyet adjon nappalidnak, fürdőszobádnak és konyhádnak.  A termék részletei:

Szín: fehér
Anyag: PP (polipropilén)
Méret: 45 x 17 x 84 cm (szé x ma x mé)
Súly: 4.6 kg
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Konyhai tároló polc, 4 fiókos, 45 x 17 x 84 cm | Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: