Betöltés...

Piros szilikon szögletes sütőforma forrólevegős sütőhöz

Ár: 5.119 Ft

A piros szilikon szögletes sütőforma forrólevegős sütőhöz az ideális kiegészítő, ha szereted az egyszerű és gyors sütést. Ez a különleges szilikon forma nem csak hogy praktikus, de még látványos is, piros színe vidámságot csempész a konyhádba. A tapadásmentes felületének köszönhetően minden sütés könnyű és stresszmentes lesz, hiszen az étel nem ragad le, és a forma tisztítása is gyerekjáték.

A piros szilikon szögletes sütőforma forrólevegős sütőhöz tökéletesen illeszkedik a modern konyhák igényeihez. A szögletes kialakítás nem csak helytakarékos, de stabil tartást is biztosít a benne készülő ételeknek. Legyen szó süteményről, húsételekről vagy zöldségekről, ebben a formában minden fogás tökéletesen elkészül.

A forrólevegős sütőt használók számára ez a sütőforma igazi áldás. A forma oldalfala 9 cm magas, ami biztosítja, hogy az ételek nem borulnak ki sütés közben. A szilikon anyag hőálló, így bátran használhatod forrólevegős sütőben és mikróban is. Emellett a forma kiválóan alkalmas hűtőben történő tárolásra is, így sokoldalúan kihasználható.

A piros szilikon szögletes sütőforma forrólevegős sütőhöz nemcsak praktikus, hanem környezetbarát is. Anyagának köszönhetően számtalanszor újrafelhasználható, így csökkentheted a konyhai hulladékot. Ráadásul a formát mosogatógépben is elmoshatod, ami még kényelmesebbé teszi a használatát.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezd be a piros szilikon szögletes sütőformát forrólevegős sütőhöz még ma! Ezzel a formával minden sütés igazi élmény lesz, és garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel. Bízd a piros szilikon szögletes sütőformára a sütést, és élvezd a tökéletes ételeket minden nap!

Miért pont ez a termék?


Tapadásmentes felület
Könnyen tisztítható
Szögletes forma a helytakarékosságért
Használható forrólevegős sütőben és mikróban
Többször újrafelhasználható


Felhasználási tippek:


Készíts benne tökéletes süteményeket
Használd húsételekhez, hogy szaftosabbak legyenek
Készíts benne zöldségeket anélkül, hogy leégnének
Tárold benne desszerteket a hűtőben
Melegíts benne ételt a mikróban


Felhasználási alkalmak:


Hétköznapi sütések
Ünnepi előkészületek
Gyors vacsorák készítése
Desszertek tárolása
Étkezések előkészítése


Csomag tartalma:


2 db piros szilikon szögletes sütőforma forrólevegős sütőhöz


Szerezd be ezt a fantasztikus piros szilikon szögletes sütőformát és tedd könnyebbé a sütést és az ételek tárolását! Élvezd a praktikus és könnyen tisztítható sütőforma előnyeit, és varázsold a sütést igazi élménnyé minden nap!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Piros szilikon szögletes sütőforma forrólevegős sütőhöz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: