Betöltés...

Szürke szilikon étkészlet babáknak

Ár: 7.199 Ft

A szürke szilikon étkészlet babáknak egy csodálatos eszköz, amely megkönnyíti az étkezést minden szülő és gyermek számára. Ez az étkészlet nem csak egy egyszerű eszköz, hanem egy figyelemre méltó és praktikus megoldás, amely számos előnyt kínál a mindennapokban. 

Ez az étkészlet prémium minőségű szilikonból készült, amely nem csak biztonságos, hanem rendkívül tartós is. A szilikon anyag BPA mentes, így nem kell aggódnod a káros anyagok miatt, amikor gyermeked ezzel az étkészlettel eszik. A szilikon anyag emellett könnyen tisztítható, így az étkészlet tisztítása gyors és egyszerű, ami nagy előny minden szülő számára.

A szürke szilikon étkészlet babáknak tartalmaz egy állítható nyakméretű előkét, amely biztosítja a kényelmes viseletet gyermeked számára. Az előke puha és rugalmas, így nem okoz irritációt a gyermek nyakán, és könnyen beállítható a megfelelő méretre. Ez különösen hasznos, ha gyermeked gyorsan növekszik, mert az előke mindig tökéletesen illeszkedik majd.

A készlet tartalmaz egy vákuumtalpas tálkát is, amely megakadályozza, hogy a tálka felboruljon vagy elmozduljon az étkezés során. Ez nagyszerű megoldás minden olyan szülő számára, aki már unja az étkezés utáni takarítást. A tálka erős vákuumtalpa biztosítja, hogy gyermeked nem tudja felborítani vagy felemelni a tálkát, így az étkezés mindig tiszta és rendezett marad.

A készletben található kanálka bükkfa nyéllel és szilikon fejjel rendelkezik, ami segít abban, hogy gyermeked ne sértse fel a szájpadlását. A kanálka puha és rugalmas, így könnyen használható a kis kezek számára is. A kanálka ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy gyermeked könnyen meg tudja fogni és használni.

A szürke szilikon étkészlet babáknak egyik legnagyobb előnye, hogy mikróban is használható. A tálka hőálló, így akár 200°-ig is hevíthető, ami nagy előny, ha gyorsan szeretnéd megmelegíteni a gyermeked ételét. Ez a praktikus tulajdonság lehetővé teszi, hogy bármikor gyorsan és egyszerűen elkészíthesd a gyermeked ételét anélkül, hogy külön edényeket kellene használnod.

Ez a csodálatos és szenzációs étkészlet minden kisgyermekes család számára ideális választás. Nem csak praktikus és könnyen tisztítható, hanem biztonságos és kényelmes is. A szürke szilikon étkészlet babáknak minden étkezést élvezetessé és problémamentessé tesz, így te is élvezheted az együtt töltött időt.

Ha szeretnél egy olyan étkészletet, amely minden igényt kielégít, és minden alkalommal tökéletes eredményt nyújt, akkor a szürke szilikon étkészlet babáknak a legjobb választás számodra. Vásárold meg most, és tapasztald meg a különbséget, amit egy igazán kiváló minőségű és sokoldalú étkészlet jelenthet az életedben!

Miért pont ez a termék?


Biztonságos, prémium minőségű szilikon
Állítható nyakméretű előke a kényelmes viseletért
Felboríthatatlan tálka vákuumtalppal
Könnyen tisztítható és BPA mentes
Mikrózható, hőálló tálka


Felhasználási tippek:


Pürék és bébiételek: készítsd el könnyedén a kisbabád kedvenc ételét
Gyümölcsök és zöldségek: kínáld fel biztonságosan a tálkában
Levesek: a vákuumtalp megakadályozza a kilöttyenést
Készételek: melegítsd meg gyorsan és egyszerűen a mikróban
Snackek: ideális az uzsonnák biztonságos tálalásához


Felhasználási alkalmak:


Hétköznapi étkezések
Piknikek és kirándulások
Családi összejövetelek
Utazások
Kerti partik


Csomag tartalma:


1 db állítható nyakméretű előke
1 db vákuumtalpas tálka
1 db kanálka bükkfa nyéllel és szilikon fejjel


Vegyél egy csomagot és tedd emlékezetessé a következő étkezést ezzel a praktikus és biztonságos szilikon étkészlettel, amely garantáltan örömteli és nyugodt étkezési élményt nyújt minden gyermeknek és szülőnek!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Szürke szilikon étkészlet babáknak" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: