Betöltés...

300 ml-es tároló üveg

Ár: 3.609 Ft

Szeretnéd, ha a konyhád mindig rendezett és átlátható lenne? A 300 ml-es tároló üveg a tökéletes megoldás számodra. Ez az üveg segít rendszerezni a fűszereket és az aprószemű alapanyagokat, miközben esztétikus megjelenést biztosít a konyhádban. Helytakarékos és kompatibilis a legtöbb szekrénnyel, fiókkal és polcmagassággal.

Ez a figyelemre méltó tároló üveg nemcsak praktikus, de stílusos is. Segítségével mindig lesz szabad hely a fiókokban, és könnyedén megtalálod, amit keresel. Nincs többé káosz a polcokon, hiszen a tároló üveg segítségével kategóriák szerint rendszerezheted az élelmiszereket. Az üveg tökéletesen záródik, így az élelmiszerek hosszabb ideig frissek maradnak.

A 300 ml-es tároló üveg könnyedén tisztítható, így mindig higiénikus marad. A tartós anyagból készült üveg biztonságosan tárolja a tartalmát. Ráadásul esztétikus kialakítása miatt bármilyen konyhában megállja a helyét, és bármelyik polcra vagy szekrénybe illik.

A tároló üveg segít, hogy az aprószemű alapanyagokat rendezetten tartsd. Legyen szó fűszerekről, magvakról vagy más alapanyagokról, mindent könnyen megtalálsz. Nem kell többé fölöslegesen pénzt költened drága tároló megoldásokra, hiszen ez az üveg olcsó és praktikus alternatíva. Ez a termék minden háztartás elengedhetetlen kelléke, ha fontos számodra a rendezettség és a helytakarékosság.

A 300 ml-es tároló üveg használata egyszerű és kényelmes. Segítségével a konyhád mindig rendezett és átlátható marad. Legyen szó főzésről vagy sütésről, minden alapanyag könnyen hozzáférhető lesz. Ez a tároló üveg valóban megkönnyíti a mindennapi teendőket, és praktikus megoldást kínál a konyhai tárolásra.

Miért pont ez a termék?


Kompatibilis a legtöbb szekrénnyel és fiókkal
Helytakarékos és esztétikus
Tökéletesen záródik, megőrzi az élelmiszerek frissességét
Könnyedén tisztítható, higiénikus
Olcsó és praktikus megoldás


Felhasználási tippek:


Tárold benne a fűszereket
Használd aprószemű alapanyagokhoz
Tárold benne a magvakat
Rendezd benne az édességeket
Tárold benne a kávét vagy teát


Felhasználási alkalmak:


Nagybevásárlás után
Ünnepi készülődéskor
Konyhai rendszerezéskor
Főzés és sütés közben
Hétköznapi konyhai teendők során


Csomag tartalma:


1 db 300 ml-es üveg tároló


Vegyél egy csomagot és tedd rendezetté a konyhádat ezzel a praktikus tároló üveggel! Garantáltan megkönnyíti a mindennapi teendőket és stílusos megjelenést biztosít a konyhádnak!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "300 ml-es tároló üveg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: