Betöltés...

Chips és gyümölcs snack készítő

Ár: 4.439 Ft

A Chips és gyümölcs snack készítő az ideális választás, ha otthon szeretnél egészséges és finom ropogtatnivalókat készíteni. Kétrétegű tervezése és beépített vágóeszköze lehetővé teszi, hogy könnyedén szeleteld le a zöldségeket és gyümölcsöket, így egyenletes és ropogós chipsdarabokat készíthetsz.

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor egy finom film vagy egy baráti összejövetel közben valami ropogtatnivalóra vágynánk. De miért ne választanánk valami egészségesebbet és otthon készítettet? A Chips és gyümölcs snack készítővel könnyedén elkészítheted kedvenc rágcsálnivalóidat, anélkül hogy aggódnod kellene az adalékanyagok miatt.

A termék nem csak burgonyával működik, hanem bármilyen zöldséggel vagy gyümölccsel használható. Legyen az alma, sárgarépa vagy éppen burgonya, a lehetőségeknek csak a te ízlésed szab határt. Egyszerűen használható, csak szeleteld le a zöldségeket, helyezd a tartóba és süsd készre a mikrohullámú sütőben. Így gyorsan és egyszerűen készíthetsz egészséges rágcsálnivalókat magadnak vagy családodnak.

Az anyaga, PP, biztosítja a higiénikus és biztonságos használatot, miközben lehetővé teszi a mikrohullámú sütőben való használatot. Ráadásul a készítő mérete (20 x 20 x 4 cm) lehetővé teszi, hogy kis helyen tárolhasd, így mindig kéznél lesz, ha váratlanul rád tör a ropogtatnivaló vágya.

Ne habozz többet, válasszátok a Chips és gyümölcs snack készítőt, és élvezzétek az egészséges és finom snackeket otthon!

Miért pont ez a termék?


Egyszerű és gyors egészséges snack készítés otthon
Alkalmas bármilyen zöldség és gyümölcs felhasználására
Ideális rágcsálnivaló filmnézéshez vagy baráti összejövetelekhez


Felhasználási tippek:



Készíts egészséges chipsket bármilyen zöldségből vagy gyümölcsből
Variáld az ízeket saját kívánságod szerint


Felhasználási alkalmak:



Mozizás otthon
Baráti találkozók
Családi piknikek


Csomag Tartalma:



1 db Chips és gyümölcs snack készítő


Vegyél egy csomagot, és készítsd el otthon egészséges és finom snackeket kedved szerint!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Chips és gyümölcs snack készítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: