Betöltés...

Összecsukható vágódeszka

Ár: 2.979 Ft

Az összecsukható vágódeszka az ideális kiegészítője minden konyhának, amely kényelmes és praktikus megoldást kínál a mindennapi főzési tevékenységekhez.

Ez a kiváló minőségű vágódeszka nem csak szilárd és stabil kialakítású, hanem könnyen tisztítható is. Az alapanyagok szeletelése után közvetlenül az edénybe szórhatod azokat, hiszen az összecsukható széleknek hála nem fog lepotyogni róla semmi.

Veled is előfordult már, hogy amikor a vágódeszkáról a lábasba borítanád a zöldséget vagy a húst, fele a földön vagy tűzhelyen landolt? Ez többé nem fog megtörténni, ha az összehajtható vágódeszkán szeletelsz! Két oldala ferdén behajtható, így az alapanyagok könnyen áthelyezhetők az edénybe anélkül, hogy oldalt leesnének.

Ez a vágódeszka nem csak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is a konyhának. Kompakt mérete miatt könnyen tárolható, így nem foglal felesleges helyet a konyhapulton vagy a szekrényben.

Miért pont ez a termék?


Kényelmes és praktikus megoldás a konyhában
Szilárd és stabil kialakítás
Könnyen tisztítható, mosható


Felhasználási tippek:



Ideális mindenféle alapanyag szeleteléséhez
Kényelmes és gyors munkavégzést biztosít


Felhasználási alkalmak:



Mindennapi főzési tevékenységek
Grillpartik, piknikek, utazások során is hasznos kiegészítő


Csomag tartalma:



1 db Összecsukható vágódeszka


Vásárolj most egy összecsukható vágódeszkát, és tegyél könnyebbé minden konyhai munkát! Rendeld meg most, és élvezd a praktikusság és kényelem előnyeit!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tálalók, kínálók
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Összecsukható vágódeszka" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: