Betöltés...

Focilabda tortaforma

Ár: 1.279 Ft

Üdvözöllek a Focilabda Tortaforma világában, ahol az édességek készítése igazi futballmeccs lesz! Ez a strapabíró és erős alumíniumból készült forma nemcsak hogy kiváló minőségű, de minden alkalmat feldob, legyen szó születésnapról, baráti összejövetelről vagy csak egy hétköznapi desszertről.

Ha szereted az egyediséget, és szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor ez a tortaforma a tökéletes választás számodra! A focilabdával formázott sütemény minden focirajongó szívét megdobogtatja, és garantáltan emlékezetessé teszi az eseményt. Ne elégedj meg az unalmas, szokásos édességekkel, készíts valami különlegeset, ami még biztosan nem kóstolt senki!

A forma alumínium ötvözetből készült, így rendkívül strapabíró és hosszú élettartamú. A félkör alakú 3D futball forma átmérője 8 cm, magassága pedig 4 cm, így tökéletes méretű tortákat készíthetsz vele.

Ne habozz, tedd emlékezetessé az összejöveteleket és ünnepségeket ezzel a fantasztikus tortaformával, és készíts valami igazán egyedit és különlegeset!

Miért pont ez a termék?


Egyedülálló és látványos tortakészítés
Kiváló minőségű, strapabíró anyag
Minden alkalomra megfelelő


Felhasználási tippek:



Születésnapi partik
Sportesemények nézői kényeztetése
Családi összejövetelek
Baráti találkozók
Mindennapi desszertkészítés


Felhasználási alkalmak:



Gyermekzsúrok
Foci- vagy sportesemények
Családi vacsorák
Karácsonyi ünnepek
Baráti összejövetelek


Csomag tartalma:



1 db Focilabda tortaforma


Vegyél egy tortaformát, és készíts valami igazán különlegeset és egyedit minden alkalomra! Legyen szó születésnapról, baráti összejövetelről vagy csak egy hétköznapi desszertről, ez a forma garantáltan emlékezetessé teszi az eseményt!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.05.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Focilabda tortaforma" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: