Betöltés...

Tűzhelyvédő fólia (4 db) fekete

Ár: 2.059 Ft

A konyhai tevékenységek során az egyik legnagyobb kihívás a tűzhely tisztán tartása. A főzés közben kifröccsenő zsírok és ételek maradványai nemcsak esztétikailag zavaróak, de idővel károsíthatják is a tűzhely felületét. A Tűzhelyvédő fólia (4 db) fekete színben a tökéletes megoldás erre a problémára. Ez az innovatív konyhai eszköz nemcsak megkönnyíti a takarítást, hanem megóvja a tűzhelyedet a mindennapi használat során felmerülő káros hatásoktól is.

A tűzhelyvédő fólia teflonbevonatú üvegszálas anyagból készült, amely rendkívül tartós és ellenáll a magas hőmérsékletnek, akár 260°C-ig. Ez biztosítja, hogy a fólia nem fog elégni vagy megsérülni a főzés során. A fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhának, és könnyedén illeszkedik bármilyen stílusú konyhai berendezéshez.


Használata rendkívül egyszerű: csak helyezd a fóliát a tűzhely égőfejei alá, és máris készen áll a védelem. A főzés végeztével egyszerűen töröld le a fóliát egy nedves ruhával, és minden szennyeződés eltűnik. A fóliát újra és újra használhatod, így hosszú távon is gazdaságos megoldás.


Ez a termék ideális mindenkinek, aki időt és energiát szeretne megtakarítani a konyhában. Nincs többé szükség a makacs zsírfoltok súrolására, nincs többé kellemetlen szagokkal teli takarítási procedúra. A tűzhelyvédő fólia használatával mindig tiszta és rendezett konyhád lehet.


A tűzhelyvédő fólia emellett környezetbarát megoldás is, hiszen újrahasználható és hosszú élettartamú. Nem kell többé egyszer használatos tisztítószereket vásárolnod, így nemcsak pénzt takarítasz meg, hanem csökkented a környezetre gyakorolt káros hatásokat is.


Miért pont ez a termék?


Megóvja a tűzhelyedet a kicsapódó zsíroktól és sérülésektől
Könnyen tisztítható és újrahasználható
Hőálló akár 260°C-ig
Környezetbarát és gazdaságos megoldás
Elegáns fekete szín, amely illeszkedik bármilyen konyhai berendezéshez


Felhasználási tippek:


Helyezd a fóliát a tűzhely égőfejei alá a főzés előtt
Használd sütés és főzés során a kifröccsenő zsírok és ételek ellen
Töröld le a fóliát egy nedves ruhával a főzés után
Alkalmazd a fóliát grillen és más magas hőmérsékletű konyhai eszközökön is
Tisztítsd meg rendszeresen, hogy hosszú élettartamot biztosíts


Felhasználási alkalmak:


Mindennapi főzés és sütés során
Nagyobb családi ebédek és vacsorák után
Ünnepi sütés-főzés alkalmával
Kerti grillezésnél
Vendéglátás és parti előkészületeknél


Csomag Tartalma:


4 db Tűzhelyvédő fólia fekete színben


Vegyél egy csomagot, és élvezd a tiszta tűzhelyet minden főzés után! Tedd könnyebbé a mindennapokat ezzel a praktikus és elegáns megoldással!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tűzhelyvédő fólia (4 db) fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: