Betöltés...

Zöld kerek szilikon sütőforma air fryer

Ár: 1.269 Ft

A zöld kerek szilikon sütőforma air fryerhez készült változata minden konyha elengedhetetlen eszköze, amely megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a főzést. Ha szereted használni a forrólevegős sütődet, de nehézséget okoz a kosár tisztán tartása, akkor ez a szilikon sütőforma lesz a legjobb barátod.

A zöld kerek szilikon sütőforma kifejezetten azok számára készült, akik gyakran használják a forrólevegős sütőt. Ez a praktikus eszköz megoldja a kosár tisztításának problémáját, hiszen a szilikon anyagnak köszönhetően könnyen mosható és számtalanszor újrahasználható. Nem csak a tisztántartásban segít, hanem az ételek is szaftosabbak maradnak benne.

A szilikon forma hőálló, így bátran használhatod a forrólevegős sütőben anélkül, hogy aggódnál a hőmérséklet miatt. Az anyaga tartós és megbízható, hosszú élettartamot biztosít. Az oldalfalai 4,5 cm magasak, így stabil tartást nyújtanak az ételeknek, míg a fülekkel együtt a magasság 5,5 cm. Ez a forma ideális méretű, hogy tökéletesen illeszkedjen a forrólevegős sütő kosarába, így minden főzési folyamatot egyszerűvé és hatékonnyá tesz.

A zöld kerek szilikon sütőforma nem csak sütésre használható. Hűtőben is bátran tárolhatod az ételeidet benne, így sokoldalú kiegészítője lesz a konyhádnak. Az alsó átmérője 14,5 cm, a felső átmérője pedig 18,5 cm, így elegendő helyet biztosít a különböző ételek elkészítéséhez.

Ez a figyelemre méltó eszköz minden háziasszony és hobbiszakács számára nélkülözhetetlen. Használatával időt takaríthatsz meg, hiszen a mosogatás gyors és egyszerű lesz. Az ételek szaftosabbak, ízletesebbek lesznek, és minden főzési folyamat örömtelibbé válik.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! A zöld kerek szilikon sütőforma air fryerhez készült változata tökéletes kiegészítője lesz a konyhádnak. Szerezd be még ma, és tapasztald meg a különbséget, amit ez a csodálatos eszköz nyújt! Főzz gyorsabban, könnyebben és élvezd a főzés minden pillanatát ezzel az izgalmas és lenyűgöző termékkel.

Miért pont ez a termék?


Környezetbarát, újrahasználható szilikon
Könnyen tisztítható, időt spórol
Szaftosabb ételek készítése
Hőálló és tartós anyag
Tökéletesen illeszkedik a forrólevegős sütő kosarába


Felhasználási tippek:


Készíts ropogós sült krumplit
Süss omlós húsokat és zöldségeket
Készíts édességeket, mint például muffint vagy brownie-t
Tartsd frissen a salátákat a hűtőben
Készíts elő és tárolj fagyasztott ételeket


Felhasználási alkalmak:


Hétvégi családi vacsorák
Gyors ebéd készítése munka után
Ünnepi fogások előkészítése
Kerti partyk és grillezések
Egészséges étkezések előkészítése


Ne várj tovább! Szerezd be a zöld kerek szilikon sütőformát, és tedd egyszerűbbé és kényelmesebbé a konyhai teendőidet. Készítsd el a legfinomabb ételeket és varázsold el családodat és barátaidat a gyors és hatékony konyhai megoldásokkal. Vásárold meg még ma, és tapasztald meg a különbséget!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Zöld kerek szilikon sütőforma air fryer" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: