Betöltés...

Karácsonyi textil evőeszköztartó dekoráció (6 db-os)

Ár: 3.209 Ft

Az ünnepi asztal díszítése sosem volt még ilyen egyszerű és szórakoztató! A karácsonyi textil evőeszköztartó dekoráció 6 db-os szettje tökéletes választás, ha valami igazán különlegeset szeretnél. Ezek az aranyos mikulás ruha formájú tartók garantáltan mosolyt csalnak mindenki arcára, legyen szó felnőttekről vagy gyerekekről.

A szett három mikulás kabát és három mikulás nadrág formájú tartót tartalmaz, amelyekbe könnyedén beleférnek a karácsonyi ebédhez szükséges evőeszközök: kés, villa és kanál. A poliészter anyagnak köszönhetően tartósak és könnyen tisztíthatóak, így évekig használhatod őket.

A karácsonyi textil evőeszköztartók nemcsak praktikusak, hanem esztétikusak is. Az ünnepi piros szín és a részletek gondos kidolgozása tökéletesen illeszkedik a karácsonyi hangulathoz. Tedd még különlegesebbé az ünnepi étkezést ezekkel a bájos dekorációkkal!

Ezek a tartók nemcsak otthonra, hanem ajándéknak is kiválóak. Lepd meg szeretteidet ezzel az egyedi és hasznos ajándékkal, ami garantáltan örömet okoz majd nekik. A karácsonyi textil evőeszköztartók nemcsak díszítik az asztalt, hanem hozzáadnak egy kis varázslatot is az ünnepi étkezéshez.

A szett kis méretének köszönhetően könnyen tárolható, amikor nincs használatban. Emellett könnyen tisztítható is, így minden évben újra és újra előveheted őket, hogy feldobják a karácsonyi asztalt. A poliészter anyag strapabíró, így hosszú élettartamot biztosít.

Az evőeszköztartók egyszerűen használhatóak: csak helyezd bele az evőeszközöket, és máris kész a tökéletes karácsonyi asztali dekoráció. Az aranyos mikulás ruha formák azonnal ünnepi hangulatot varázsolnak, és minden vendéget mosolyra fakasztanak.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy még különlegesebbé tedd az ünnepi étkezéseket! Szerezd be a karácsonyi textil evőeszköztartó dekoráció 6 db-os szettjét, és varázsolj igazi karácsonyi csodát az asztalra!

Miért pont ez a termék?


Bájos és ünnepi dekoráció
Könnyen használható és tisztítható
Tartós poliészter anyag
Tökéletes ajándéknak is
Hozzáad egy kis varázslatot az ünnepi asztalhoz


Felhasználási tippek:


Használhatod az ünnepi ebéd vagy vacsora során
Díszítheted vele a gyerekek asztalát
Ajándékcsomagoláshoz is felhasználhatod
Dekorálhatod vele a karácsonyi büféasztalt
Használhatod adventi vacsorákhoz is


Felhasználási alkalmak:


Karácsonyi ebéd vagy vacsora
Adventi összejövetelek
Ünnepi büféasztal dekoráció
Karácsonyi partikon
Gyerekek karácsonyi étkezései


Csomag Tartalma:


3 db mikulás kabát formájú evőeszköztartó
3 db mikulás nadrág formájú evőeszköztartó


Vegyél egy csomagot, és tedd különlegessé a karácsonyi étkezéseket ezekkel a bájos evőeszköztartó dekorációkkal, amelyek garantáltan mosolyt csalnak mindenki arcára!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Karácsonyi textil evőeszköztartó dekoráció (6 db-os)" című hirdetést látja. (fent)