Betöltés...

Hosszúnyelű kulacs- és palacktisztító szivacs

Ár: 3.429 Ft

A mindennapi tisztítás során sokszor szembesülünk azzal a problémával, hogy a hagyományos szivacsok és tisztítók nem érik el a kulacsok, palackok és hosszú poharak alját. Ez nemcsak bosszantó, hanem higiéniai szempontból is aggályos lehet, hiszen a kórokozók könnyen megtelepedhetnek a nehezen elérhető részeken. A hosszúnyelű kulacs- és palacktisztító szivacs kifejezetten ezekre a problémákra nyújt megoldást, és garantálja a tökéletes tisztaságot minden használat után.

Ez a tisztítószivacs elasztikus anyagból készült, ami gyengéd a felületekkel szemben, így nem kell attól tartanod, hogy megkarcolja az értékes poharakat vagy kulacsokat. A hosszú nyél és a 360 fokban forgatható fej lehetővé teszi, hogy könnyedén elérd a legmélyebb és legszűkebb részeket is, biztosítva a teljes tisztaságot.

A szivacs csúszásgátló fogantyúval van ellátva, ami kényelmes és biztonságos használatot biztosít. Nem kell többé a kezeddel próbálkozni a szűk helyek tisztításával, hiszen a hosszúnyelű szivacs könnyedén és hatékonyan végzi el helyetted a munkát. A tisztítószivacs szorosan rögzíthető az anyaghoz, így nem csúszik le használat közben, és biztosítja a stabil és alapos tisztítást.

A hosszúnyelű kulacs- és palacktisztító szivacs ideális választás mindennapi használatra, de különösen hasznos lehet sportolók, vendéglátósok és nagycsaládosok számára, akik gyakran használnak kulacsokat, palackokat és poharakat. A szivacs anyaga könnyen tisztítható, így mindig friss és higiénikus marad.

A termék három különböző színben kapható: fehér, kék és narancssárga, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb színt. A szivacs mérete 5 x 5 x 31 cm, súlya mindössze 28 gramm, így könnyen kezelhető és tárolható.

Használatával biztosíthatod, hogy minden edényed tiszta és higiénikus legyen, függetlenül attól, hogy milyen nehezen elérhető helyekről van szó. A szivacs hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, és megakadályozza a kórokozók megtelepedését, így nyugodtan használhatod a kedvenc poharaidat és kulacsaidat.

Ne hagyd, hogy a tisztítás nehézségei miatt feladd a kedvenc edényeid használatát! Szerezd be a hosszúnyelű kulacs- és palacktisztító szivacsot, és élvezd a könnyed és alapos tisztítás előnyeit minden nap. Ezzel a praktikus és hatékony eszközzel garantáltan elégedett leszel, és a tisztítás soha nem lesz többé probléma.

Miért pont ez a termék?


Gyengéd és elasztikus szivacsanyag
Könnyedén eléri a nehezen hozzáférhető helyeket
360 fokban forgatható fej a maximális tisztításért
Csúszásgátló fogantyú a biztonságos használatért
Tartós és könnyen tisztítható


Felhasználási tippek:


Tisztítsd meg vele az edzőkulacsokat és sportpalackokat
Használd borospoharak és pezsgős poharak tisztításához
Tisztítsd meg a vázákat és karcsú üvegeket
Használd bébiüvegek és cumisüvegek tisztítására
Alkalmazd termoszok és hőálló palackok tisztítására


Felhasználási alkalmak:


Napi tisztítás a konyhában
Edzőtermi kulacsok tisztítása
Vendéglátás utáni pohártisztítás
Családi összejövetelek és ünnepi alkalmak után
Piknikek és kirándulások előtti tisztítás


Csomag tartalma:


1 db hosszúnyelű kulacs- és palacktisztító szivacs (5 x 5 x 31 cm)


Ne várj tovább! Szerezd be a hosszúnyelű kulacs- és palacktisztító szivacsot, és tedd könnyedebbé a mindennapi tisztítást! Használd ezt a praktikus és hatékony eszközt minden nap, és élvezd a tiszta és higiénikus edények előnyeit!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.26
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Hosszúnyelű kulacs- és palacktisztító szivacs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: