Betöltés...

Magas talpú magas sarkú cipő polikarbonát csokoládé öntőforma

Ár: 1.559 Ft

A Magas talpú magas sarkú cipő polikarbonát csokoládé öntőforma egy igazi kincs a konyhádban, ha szereted a különleges és elegáns tortadíszeket. Ha te is imádod a magassarkú cipőket, ez a forma pontosan neked való! Ezzel a sablonnal könnyedén készíthetsz gyönyörű csokoládé cipellőket, amelyekkel igazán különlegessé teheted a tortáidat és más desszertjeidet.

A használata rendkívül egyszerű: csak töltsd bele az olvasztott csokoládét a formába, majd várd meg, hogy megszilárduljon. Ezután csak szét kell választanod a formát, és máris kész a csokoládé cipő! Nem kell hozzá semmilyen különleges eszköz vagy szakértelem, és az összeillesztésekkel sem kell bajlódnod. Az eredmény minden alkalommal lenyűgöző lesz!

Ez a magas sarkú cipő forma nemcsak tortadísznek tökéletes, hanem akár vendégváró falatkáknak is. Képzeld el, hogy a vendégeid milyen csodálattal fogják nézni és kóstolni az általad készített csokoládé cipellőket! Az ilyen formájú csokoládé különösen ízletesnek tűnik, hiszen nemcsak az íze, hanem a megjelenése is különleges élményt nyújt.

A forma anyaga élelmiszeripari minőségű műanyag, amely biztosítja, hogy a csokoládé mindig könnyen kijöjjön a formából. A tapadásmentes felületnek köszönhetően egyszerűen tisztítható, így nem kell sok időt töltened a mosogatással sem.

A magas sarkú cipő forma mérete 11 x 8 x 2,7 cm, így éppen megfelelő méretű díszeket készíthetsz vele. Bármilyen csokoládét használhatsz hozzá, így kedved szerint variálhatod az ízeket és színeket. Akár tejcsokoládét, fehér csokoládét vagy étcsokoládét használsz, a végeredmény mindig csodálatos lesz.

Ez a forma tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék egyedi és különleges tortadíszekkel feldobni a desszertjeiket, de nem akarnak sok időt és energiát fordítani a díszítésre. A Magas talpú magas sarkú cipő polikarbonát csokoládé öntőforma segítségével könnyedén elérheted a profi cukrászok által készített tortadíszek hatását otthon is.

Miért pont ez a termék?


Könnyen használható, nem igényel szakértelmet
Gyönyörű és elegáns tortadíszeket készíthetsz vele
Kiváló minőségű élelmiszeripari műanyagból készült
Tapadásmentes felület, egyszerű tisztítás
Tökéletes ajándék lehet süteménykedvelőknek


Felhasználási tippek:


Használd tej-, ét- vagy fehér csokoládéval
Adj hozzá ehető csillámport vagy festéket a különleges hatás érdekében
Töltsd meg a cipellőket krémmel vagy marcipánnal a még finomabb élményért
Kombináld különböző csokoládé rétegeket a színes hatásért
Készíts mini tortákat és díszítsd a csokoládé cipellőkkel


Felhasználási alkalmak:


Születésnapi torták díszítése
Esküvői desszert asztalok
Karácsonyi sütemények dekorálása
Valentin-napi meglepetések
Különleges alkalmak, mint évfordulók vagy ballagások


Vegyél egy csomagot, és tedd igazán különlegessé a következő tortádat vagy desszertedet ezekkel az elegáns csokoládé cipellőkkel!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Magas talpú magas sarkú cipő polikarbonát csokoládé öntőforma" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: