Betöltés...

10 db-os 3 méretű, ételtároló tasak csomag

Ár: 4.539 Ft

A műanyag szennyezés és az egyszer használatos zacskók okozta környezeti károk mindenki számára ismertek. Az ételtárolás terén is fontos lépéseket tehetünk a fenntarthatóság felé, és a 10 db-os, 3 méretű ételtároló tasak csomag tökéletes megoldást kínál erre. Ezek a tasakok nemcsak praktikusak és stílusosak, hanem környezetbarátak is, így segítenek csökkenteni a műanyag hulladékot és megóvni bolygónkat.

A tasakok 100%-ban BPA és méreganyag mentes anyagból készültek, így biztosítva, hogy az élelmiszereid mindig egészséges környezetben legyenek tárolva. A BPA (biszfenol-A) egy olyan vegyi anyag, amelyet gyakran használnak műanyagok előállításához, és könnyen bejuthat az élelmiszerekbe, ami hosszú távon káros hatással lehet az egészségre. Ezek a tasakok teljes mértékben mentesek mindenféle káros vegyi anyagtól, így nyugodtan tárolhatod bennük az ételeidet.

A tasakok három különböző méretben kaphatók, így mindig megtalálod a megfelelő méretet az ételeidhez. A legkisebb S-es méret 150 ml űrtartalmú és 10.7 x 15.7 cm méretű, a közepes M-es méret 500 ml űrtartalmú és 13.7 x 19.5 cm méretű, míg a legnagyobb L-es méret 1000 ml űrtartalmú és 17.2 x 24.5 cm méretű. Ezek a méretek lehetővé teszik, hogy mindenféle élelmiszert tárolhass, legyen szó friss gyümölcsökről, zöldségekről, maradék ételekről vagy akár előre elkészített ételekről.

A tasakok cipzáras lezárással rendelkeznek, ami biztosítja, hogy az élelmiszereid teljes mértékben védve legyenek a nedvességtől és hosszabb ideig frissek maradjanak. A tasakok teljes mértékben vízállóak, így nem kell aggódnod az esetleges kifolyások miatt sem. Ezek a tasakok könnyen tisztíthatók, akár mosógépben is moshatók, így mindig frissen tarthatod őket.

Az áttetsző tasakok sárga, piros és kék szegéllyel rendelkeznek, ami nemcsak praktikus, hanem stílusos megjelenést is biztosít. Ezek a tasakok bármilyen konyhai környezetbe tökéletesen illeszkednek, és garantáltan feldobják a konyhád megjelenését. A tasakok könnyen összehajthatók, így kis helyen is elférnek, és bármikor kéznél lehetnek.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy környezetbarátabb és fenntarthatóbb módon tárold az ételeidet! Szerezd be most a 10 db-os, 3 méretű ételtároló tasak csomagot, és élvezd a praktikus és egészséges tárolás élményét. Ezzel a csomaggal minden ételt biztonságosan és frissen tarthatsz, és garantáltan hozzájárulsz a környezetvédelemhez.

Miért pont ez a termék?


Környezetbarát és újrahasználható
100%-ban BPA és méreganyag mentes
Vízálló és nedvesség elleni védelem
Különböző méretek minden igényhez
Praktikus és stílusos


Felhasználási tippek:


Tárold benne friss gyümölcsöket és zöldségeket
Használd előre elkészített ételekhez
Tartsd benne maradékokat
Tárold benne snackeket útközben
Használd fagyasztott ételek tárolására


Felhasználási alkalmak:


Napi élelmiszer tárolás
Piknikek és kirándulások
Utazások és kempingezés
Munkahelyi ebédek
Gyerekek iskolai uzsonnája


Csomag tartalma:


3 db S-es tároló tasak (150 ml, 10.7 x 15.7 cm)
4 db L-es tároló tasak (500 ml, 13.7 x 19.5 cm)
3 db XL-es tároló tasak (1000 ml, 17.2 x 24.5 cm)


Ne várj tovább! Szerezd be a 10 db-os, 3 méretű ételtároló tasak csomagot, és tedd fenntarthatóbbá és egészségesebbé az ételeid tárolását! Használd ezeket a praktikus és stílusos tasakokat minden nap, és légy részese a környezetvédelemnek!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "10 db-os 3 méretű, ételtároló tasak csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: