Betöltés...

Átalakítható bevásárló táska

Ár: 5.079 Ft

Sokszor előfordult már veled, hogy egy apró táskával indultál vásárolni, majd a pénztárnál rájöttél, hogy nem fér bele minden, amit megvettél? Ez az idegesítő helyzet sajnos mindannyiunkkal megesik. Az átalakítható bevásárló táska pontosan erre a problémára nyújt megoldást! Ez a csodálatos táska egyszerre kínál eleganciát és funkcionalitást, hogy bármilyen vásárlás során a legjobb társad lehessen.


Az átalakítható bevásárló táska egyik legnagyobb előnye, hogy válltáskaként és gurulós táskaként is használhatod. Ha csak néhány apróságot vásárolsz, akkor könnyedén a válladon hordhatod, kényelmesen simul a testedhez, és alig foglal helyet. Azonban ha egy nagyobb bevásárlásra készülsz, elég csak kibontani a táskát, és a mérete majdnem háromszorosára nő! Így kényelmesen belepakolhatsz mindent, amit csak szeretnél.


A beépített kerekek segítségével könnyedén magad után húzhatod a táskát, így nem kell cipekedned, és megerőltetés nélkül hazaviheted a vásárolt termékeket. Az állítható méret és a kényelmes használat miatt az átalakítható bevásárló táska tökéletes választás a mindennapi vásárlásokhoz és a váratlan helyzetekhez is.


A táska anyaga kiváló minőségű, szakadásálló Oxford szövet, amely garantálja a tartósságot és az ellenállóképességet. A zöld szín elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a táskának, így nemcsak praktikus, hanem stílusos is. A táska mérete összecsukva 28 x 18 x 4 cm, kibontva pedig 55 x 28 x 18 cm, így bármilyen vásárlási igényhez könnyedén alkalmazkodik.


Az átalakítható bevásárló táska igazi must-have a háziasszonyok és a vásárlás szerelmesei számára. Soha többé nem kell aggódnod, hogy kicsi lesz a táskád, ha jó akciókat találsz a boltban. Ezzel a táskával mindig felkészülten indulhatsz útnak, és biztos lehetsz benne, hogy minden vásárolt terméket kényelmesen haza tudsz vinni.


Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vásárold meg az átalakítható bevásárló táskát, és élvezd a praktikus és kényelmes vásárlás élményét minden alkalommal. Klikkelj a kosárba gombra, és szerezz be egyet most!


Miért pont ez a termék?


Kétfunkciós: válltáskaként és gurulós táskaként is használható
Állítható méret: alkalmazkodik a különböző vásárlási igényekhez
Kiváló minőségű Oxford szövet, amely ellenáll a szakadásnak
Beépített kerekek a könnyű szállításért
Kompakt és könnyen tárolható, ha nincs használatban


Felhasználási tippek:


Használd napi bevásárlásokhoz és nagyobb vásárlási alkalmakhoz egyaránt
Vidd magaddal utazásra, hogy mindig legyen egy praktikus táskád
Használd sportfelszerelések vagy piknikezési kellékek szállítására
Tartsd az autóban vészhelyzet esetére
Alkalmazd iskolai vagy munkahelyi felszerelések hordozására


Felhasználási alkalmak:


Hétköznapi bevásárlások
Piaci vásárlások
Utazások, kirándulások
Piknikek és szabadtéri programok
Iskolai és munkahelyi feladatok


Vegyél egy átalakítható bevásárló táskát, és tedd kényelmesebbé és élvezetesebbé a vásárlást! Ezzel a sokoldalú és praktikus táskával garantáltan felhőtlen vásárlási élményben lesz részed!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Átalakítható bevásárló táska" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: