Betöltés...

Fürdőszobai polc 30x30x123,5 cm, bővíthető fém tároló állvány, fekete

Ár: 14.690 Ft































Állítható polcok

Mindegyik polc állítható, így beállíthatja a polcok közötti távolságot, hogy elférjen a magas és az alacsony tárgyak is.



Könnyű összeszerelés

Ennek a polcnak az összeszereléséhez nincs szükség szerszámokra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a „TOP” nyílnak mindig felfelé kell néznie.



Nagy terhelhetőség

A háromszög alakú szerkezettel megerősítve a rack minden polcán max. 20 kg statikus teherbírás.























PP lapok

Minden polc vízálló műanyag fóliával van ellátva, hogy megakadályozza az apró tárgyak leesését. Ezenkívül könnyen tisztíthatók.



Állítható lábak

4 állítható láb tartozik hozzá, hogy a tárolórekesz stabilan álljon még enyhén egyenetlen padlón is.



4 extra horog

A kivehető kampók tökéletes otthont biztosítanak a fürdőszobában vagy a konyhában lévő apró tárgyaknak, miközben maximalizálják a teret.





Minden szobába: A 30 x 123,5 x 30 cm-es méretű helytakarékos tárolóállvány gyakorlatilag minden helyiségben elfér. Akár a nappaliba állítja be cserepes növények és dekorációk tárolására, akár a mosókonyhába mosó- és öblítőszerek tárolására, akár a konyhában fűszerek és főzőeszközök tárolására, úgy fog működni, mint egy varázslat.

Tesztelt rozsdaállóság: Ha a rozsdaállóságról van szó, nem hagyatkozunk a hallomásokra. Ez a tárolópolc porszórt acélból készült, amely megfelelt az SGS 100 órás semleges sópermet tesztjén (jelentésszám: GZIN1910056020MR-01), ezért nyugodtan használja a fürdőszobában.

Nincs szükség szerszámra:  A számozott részekkel és a könnyen követhető utasításokkal pillanatok alatt összeállíthatja ezt a fürdőszobai polcot. Az összeszereléshez egyébként semmilyen szerszám vagy csavar nem szükséges.

Termék leírás:


Szín: fekete
Anyaga: porszórt acél
Termék mérete: 30 x 123,5 x 30 cm ( Sz x Ma x Mé)
A termék súlya: 4 kg
Max. Minden réteg statikus teherbírása: 20 kg


Megjegyzések:



A műanyag kapcsok összeszerelésekor a „TOP” nyíl felfelé nézzen. Összeszerelés után ellenőrizze a kapcsokat, és győződjön meg arról, hogy nem mozdulnak fel és le.
Pontosan kattintson a műanyag kapcsokra a hornyokra, hogy minden polc vízszintes szinten legyen.
A biztonságos használat érdekében rögzítse a terméket a falra a mellékelt borulásgátló készlettel.
Minden említett teherbírás a statikus teherbírásra vonatkozik.




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Fürdőszobai polc 30x30x123,5 cm, bővíthető fém tároló állvány, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: