Betöltés...

24*13,5*9 cm-es hűtő rendszerező fiók

Ár: 2.979 Ft

A 24*13,5*9 cm-es hűtő rendszerező fiók megváltoztatja a hűtőszekrényed használatát. Vége a rendezetlen polcoknak és az átláthatatlan élelmiszerhalmoknak. Ezzel a praktikus rendszerező fiókkal minden élelmiszernek meglesz a maga helye, így könnyedén megtalálhatod, amit keresel.


Képzeld el, hogy minden alkalommal, amikor kinyitod a hűtőt, rendezett és esztétikus belsőt látsz. A hűtő rendszerező fiók segítségével minden zöldséget, gyümölcsöt és egyéb élelmiszert külön tarthatsz, így megőrizheted azok frissességét és ízét. Ez a fiók nem csak praktikus, de csodálatosan esztétikus is, színes belteret varázsol a hűtődbe.


A prémium minőségű műanyagból készült fiók tartós és hosszú élettartamú. Nem kell aggódnod a kopás vagy a törés miatt, hiszen a fiók anyaga ellenáll a mindennapi használatnak. Emellett könnyen tisztítható, így mindig higiénikus és friss marad.


A hűtő rendszerező fiók tökéletes választás mindenkinek, aki szeretne időt és energiát megtakarítani. A rendezett hűtőszekrényben könnyebb megtalálni az ételeket, így gyorsabban elkészítheted a reggelidet vagy a vacsorádat. Ráadásul a rendszerezett hűtőszekrény esztétikai élményt is nyújt, hiszen öröm lesz kinyitni az ajtót és látni a szép, rendezett belsőt.


Ez a fiók ideális választás családoknak, egyedülállóknak, de akár diákoknak is, akik szeretnék rendszerezni élelmiszereiket. A praktikus mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén elférjen a hűtőszekrényben, és egyszerűen kivehető, így gyorsan hozzáférhetsz a benne tárolt élelmiszerekhez.


Ne hagyd, hogy a hűtődben uralkodjon a káosz. Válaszd a 24*13,5*9 cm-es hűtő rendszerező fiókot, és élvezd a rendezett, átlátható és esztétikus hűtőszekrényt minden nap. Ez az egyszerű, de nagyszerű eszköz megkönnyíti a mindennapjaidat, és hozzájárul a konyhád rendezettségéhez és tisztaságához.


Miért pont ez a termék?


Egyszerű és gyorsan használható
Tisztán tartja a hűtőt
Tartós, prémium minőségű műanyagból készült
Könnyen tisztítható
Esztétikus és rendezett hűtőszekrény


Felhasználási tippek:


Különítsd el a zöldségeket a gyümölcsöktől
Tárold benne a kisebb élelmiszer csomagokat
Használd desszertek és tejtermékek rendszerezésére
Külön fiókban tarthatod a húsokat és felvágottakat
Tartalék hűtőfiókként is alkalmazhatod


Felhasználási alkalmak:


Hétköznapi hűtő rendszerezés
Nagybevásárlások után
Ünnepi előkészületek során
Piknik előkészítéshez
Gyerekek ételének elkülönítéséhez


Csomag tartalma:


1 db 24*13,5*9 cm-es hűtő rendszerező fiók


Vegyél egy hűtő rendszerező fiókot, és tedd könnyebbé és élvezetesebbé a hűtőszekrényed használatát! Ez a praktikus eszköz garantáltan megkönnyíti a mindennapjaidat, és rendet teremt a konyhádban.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "24*13,5*9 cm-es hűtő rendszerező fiók" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: