Betöltés...

Szivecske mintás 5 ujjas szilikon edényfogó kesztyű

Ár: 1.819 Ft

Ha szereted a konyhai tevékenységeket, akkor a szivecske mintás 5 ujjas szilikon edényfogó kesztyű nélkülözhetetlen társad lesz a sütés-főzés során. Ez a praktikus kiegészítő nemcsak stílusos, de rendkívül funkcionális is. Képzeld el, hogy bátran megfoghatod a forró edényeket, anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy megégeted a kezed. A kesztyű speciális szilikon anyaga hőálló -40℃ és 260℃ között, így a legmagasabb hőmérséklet sem okoz problémát.


A szivecske mintás dizájn nem csak aranyos, de egyedi megjelenést is kölcsönöz ennek a praktikus eszköznek. A bordázott felület biztosítja a szilárd tapadást, így nem kell félned attól, hogy a forró edények kicsúsznak a kezedből. A szilikon anyag könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is, így a használat után egyszerűen és gyorsan tisztává varázsolhatod.


Ez a kesztyű különösen hasznos, ha gyakran sütsz vagy főzöl, hiszen megkímél a konyhai balesetektől. A kényelmes, kézre simuló kialakítás lehetővé teszi, hogy minden mozdulatod szabad és könnyed legyen. Legyen szó egy forró tepsi kivételéről a sütőből, egy nehéz fazék megemeléséről vagy a grillezés során a hús forgatásáról, ez a kesztyű minden helyzetben megállja a helyét.


A szivecske mintás 5 ujjas szilikon edényfogó kesztyű minden korosztálynak ideális választás. Ajándékként is kiváló, hiszen ki ne örülne egy ilyen praktikus és egyben aranyos konyhai kiegészítőnek? Emeld új szintre a konyhai élményt ezzel a csodálatos kesztyűvel, amely egyszerre nyújt biztonságot és kényelmet.


Miért pont ez a termék?


Hőálló -40℃-tól 260℃-ig
Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható
Speciális bordázott felület a biztos tapadásért
Kényelmes, univerzális méret
Stílusos szivecske mintás dizájn


Felhasználási tippek:


Grillhús forgatása a szabad kezedben
Forró tepsi kivétele a sütőből
Forró fazék megemelése a tűzhelyről
Forró serpenyő mozgatása
Kávéfőző tisztítása forró víz használata közben


Felhasználási alkalmak:


Ünnepi sütés-főzés
Barbecue partik
Karácsonyi sütés
Hétvégi családi ebédek
Kerti grillezés


Csomag tartalma:


1 db szivecske mintás 5 ujjas szilikon edényfogó kesztyű


Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a következő konyhai kalandodat ezzel a szivecske mintás 5 ujjas szilikon edényfogó kesztyűvel, amely garantáltan biztonságot és kényelmet nyújt minden korosztály számára!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Szivecske mintás 5 ujjas szilikon edényfogó kesztyű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: