Betöltés...

Nessie szűrőkanál

Ár: 1.259 Ft

Üdvözöllek a Nessie Szűrőkanál világában, ahol a gyakorlati és cuki design találkozik! A Nessie Szűrőkanál nemcsak egy konyhai eszköz, hanem egy vidám dínó, aki megdobja a konyhát és garantálja a mosolyt mindenki arcán.


Ez a kreatív szűrőkanál tökéletes választás minden olyan háztartás számára, ahol a konyhai eszközöknek nemcsak praktikusnak, hanem szórakoztatónak is kell lenniük. A Nessie szűrőkanál hőálló BPA mentes műanyagból készült, és ideális választás levesek és tészták szűrésére.


Előnyök:


A Nessie Szűrőkanál gyönyörű kék türkiz színben pompázik, ami örömet szerez a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Hőálló anyaga biztosítja, hogy bátran használható forró folyadékokban is. Könnyen tisztítható, mosogatógépben is elmosható. Mozgalmas formája megfogja a gyerekek fantáziáját és felnőttek is imádják. A Nessie Szűrőkanál nemcsak egy konyhai eszköz, hanem egy valódi konyhai kiegészítő, ami garantáltan megszínesíti a mindennapi étkezéseket.


Célközönség:


A Nessie Szűrőkanál ideális választás minden szülő számára, akik a gyerekekkel együtt szeretnék élvezni a konyhai tevékenységeket, és kreatív eszközökkel szeretnék felszerelni konyhájukat.


Miért pont ez a termék?


Különleges és szórakoztató kialakítás, ami a gyerekeket is vonzza.
Praktikus és hőálló BPA mentes műanyagból készült.
Mosogatógépben tisztítható.


Felhasználási tippek:


Konyhai segítség a levesek és tészták szűrésében.
Ideális választás gyerekekkel való közös főzéshez.


Felhasználási alkalmak:


Családi ebédek és vacsorák különleges kiegészítője.
Ajándék gyerekeknek, akik szeretnek segíteni a konyhában.


Csomag Tartalma:


1 db Nessie kreatív dínós szűrőkanál


Szerezd be most a Nessie Szűrőkanált, és tedd vidámabbá a konyhai tevékenységeket ezzel az aranyos és praktikus dínóval!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Nessie szűrőkanál" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések