Betöltés...

Profi sushi készítő szett - Készíts pillanatok alatt sushit

Ár: 5.350 Ft

Profi sushi készítő szett - Készíts pillanatok alatt sushit
Imádod a sushit?
Szeretnél otthon is készíteni magadnak vagy a családnak?
A sushi elkészítésé nem egyszerű feladat, azonban ezzel a szettel profi sushi készítő válhat belőled!
A sushi készítő szettel gyorsan és egyszerűen készíthetsz különböző formájú sushikat: csak töltsd meg rizzsel és nori lappal a sablonokat, tedd bele az ízlésednek megfelelő feltéteket, például lazacot, uborkát, avokádót stb. és már kész is vagy!
Ha szeretsz partykat tartani ez a sushi készítő szett ideális választás lehet számodra, gyorsan és egyszerűen készítheted el kedvenc falatkáidat, melyet a vendégeid és a családtagjaid is imádni fognak.
Tulajdonságok:

Sushi készítő szett
Praktikus eszköz
Profi sushi készítését teszi lehetővé saját kezűleg
Különböző formákkal
Kés, rizsszedő és lenyomó a csomagban
Doboz mérete: 8 x 27 x 14,5 cm

Használata:
A sushi tekercsek fedéséhez nori típusú alga használatát javasoljuk.
Az elkészítéshez rövidszemű fehér rizs vagy sushi rizs, illetve rizsecet használata ajánlott.
A szennyeződések eltávolítása érdekében mossa meg a rizst. Öntsön egy tálba hideg vizet, ebben mossa a rizst, folyamatosan cserélvén a vizet, amíg tiszta nem lesz. Ezután hagyja pihenni 5 percig.Öntsön 500 ml vizet egy serpenyőbe, adja hozzá a rizst és forralja fel a megszokott módon. Forralás után hagyjuk kihűlni.Készítse elő a rizsecet keveréket egy másik serpenyőben. Lassú tüzön, ízlés szerint, sóval és cukorral ízesítse, majd kevergesse amíg teljesen fel nem oldódik a hozzáadott cukor. Ezután kapcsolja le a hőforrást, hogy a keletkezett mártás lehűljön.Egy sekély tálban keverje össze a rizsecetes szószt a rizzsel, egy fakanál segítségével. Keverje lassan a rizst (hogy ne törjön össze), amíg fényesnek és jól fűszerezettnek tűnik.
 

Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Profi sushi készítő szett - Készíts pillanatok alatt sushit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: