Betöltés...

Dellinger Rosewood Gyuto Damascus szakácskés 21,5 cm

Ár: 42.400 Ft

Dellinger Rosewood Gyuto Damascus konyhakés.
A rendkívül éles Dellinger Rosewood Gyuto Damascus kés japán acélból, 21,5 cm-es pengehosszúsággal könnyedén kezeli mindenféle anyag vágását . Gyakorlatilag bármikor használhatod, legyen szó gyümölcs, zöldség tisztításáról, szeletelésről, reggeli kenyérvágásról vagy hústisztításról. A Gyuto szerszámsorozat japán stílusú séfkés a magasabb hegyének köszönhetően fűszernövények, salátalevelek és diófélék vágására is alkalmas lesz. Tedd élvezetesebbé a főzést és élvezd az új élményt a Dellinger márkájú konyhai késekkel.
A hosszú penge és a dizájnos nyél kombinációja biztosítja a legjobb irányítást a vágás és szeletelés során. A japán stílus és a damaszkuszi acél felhasználása egyedi és utánozhatatlan megjelenést kölcsönöz a késnek. Emiatt minden termék eltérő lehet, ami minden darabnak bizonyos mértékű eredetiséget ad. A késeket részletes feldolgozásban és azonos minőségben szállítjuk.
A használt vágómag kiváló minőségű VG-10 rozsdamentes

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Dellinger Rosewood Gyuto Damascus szakácskés 21,5 cm" című hirdetést látja. (fent)