Betöltés...

12 adagos tapadásmentes muffin sütőforma szilikon kapszlikkal

Ár: 3.144 Ft

Üdvözlünk a kulináris élmények világában! Most bemutatjuk neked az ideális segítőt a konyhában, ami garantáltan fokozza az édességek sütésének örömét! A 12 adagos tapadásmentes muffin sütőforma szilikon kapszlikkal minden háziasszony és sütés szerelmese számára elengedhetetlen eszköz lesz.

Terméktulajdonságok:



Méretek: A muffin sütőforma 34,5*26,5 cm, magassága pedig 3 cm, minden kapszli átmérője pedig 6,5 cm. A tökéletes méretű muffin készítése még sosem volt ilyen könnyű!


Tapadásmentes anyag: A kiváló minőségű tapadásmentes bevonatnak köszönhetően a sütés utáni tisztítás gyerekjáték lesz. Az édességek könnyen kicsúsznak a formából, így a muffinok mindig tökéletes formájúak lesznek.


Szilikon kapszlik: A szilikon kapszlik nemcsak környezetbarát, hanem könnyen kivehetők a formából, így a muffinok nem csak ínycsiklandók, de szemet gyönyörködtetők is lesznek.



Használati útmutató:




Előkészületek: Helyezd el a szilikon kapszlikat a muffin sütőformában, hogy könnyen kivehessük a kész muffinokat.


Töltés: Öntsd a tésztát a kapszlikba, ügyelve arra, hogy ne legyen benne túl sok. Sülés közben fel fognak jönni..


Sütés: Helyezd be a sütőformát a már előmelegített sütőbe. Az optimális sütési időt a recept alapján állítsd be.


Kihűlés: Miután elkészültek, hagyd őket kihűlni, majd könnyedén vedd ki a muffinokat a szilikon formából.



Kinek ajánljuk: Ez a muffin sütőforma ideális mindazoknak, akik szeretik könnyedén elkészíteni a tökéletes muffinokat. Cukrászok és háziasszonyok számára is remek választás, hiszen segít a sütési folyamat gyorsabbá és egyszerűbbé tételében.


Ajándékötlet: Ha olyan személyt szeretnél meglepni, aki élvezi a sütést és az édességek készítését, ne keress tovább! Ez a muffin sütőforma garantáltan örömet okoz és praktikus ajándék minden háziasszony számára.


Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, válaszd a minőséget és kényelmet a sütésben! Rendeld meg most, és tedd még kellemesebbé a konyhai élményeket!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "12 adagos tapadásmentes muffin sütőforma szilikon kapszlikkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: