Betöltés...

38 darabos rozsdamentes acél konyhai eszközök

Ár: 11.990 Ft

38 darabos rozsdamentes acél konyhai eszközök

Fedezd fel ezt a különleges konyhai eszközkészletet, amely minden szükséges kelléket tartalmaz, hogy konyhád a lehető legjobban felszerelt legyen. A válogatásunkban megtalálhatóak a klasszikus eszközök, mint a különféle kanalak és villa, melyek nélkülözhetetlenek a mindennapi főzés során. Különleges eszközeink, mint a spagetti kanál és a perforált lapát kanál, könnyedén kezelhetővé teszik az olyan speciális feladatokat is, mint a tészta szervírozása vagy a zsírtalanítás.
A szett részét képezik továbbá olyan egyedi darabok is, mint a ferde forgatólapát és a lyukacsos szeletfordító, melyek kiválóan használhatóak sült ételek készítése során, biztosítva, hogy az étel egyenletesen átsüljön, miközben megőrzi formáját. A hámozótól kezdve a reszelőn át a pizzavágóig minden megtalálható, ami egy modern konyha alapvető tartozéka.
Az öt különböző méretű mérőedény és mérőkanál segítségével minden hozzávalót precízen kimérhetsz, a fokhagymanyomóval és a konzervnyitóval pedig könnyedén felkészülhetsz az előkészületekre. Az univerzális olló és a többféle spatula pedig a konyhai munka minden területén nélkülözhetetlen segítőtársad lesz.
A csomagban szereplő különleges eszközök, mint a tortalapát és a szószos merőkanál, garantálják, hogy az étel tálalása is tökéletes legyen. A csipesz, a sörnyitó és a további praktikus kiegészítők gondoskodnak arról, hogy minden kihívást könnyedén kezelhess a konyhában.
Ez a konyhai eszközkészlet nem csak a funkcionalitásra, hanem az esztétikumra is nagy hangsúlyt fektet, így konyhád dísze is lesz. Minőségi anyagokból készült, hogy hosszú távon is megbízható társad legyen a főzés során. Legyen szó egy gyors reggeliről vagy egy összetett vacsora elkészítéséről, ez a készlet minden szituációban a segítségedre lesz.
Csomag tartalma:
1 db lapátkanál1 db habverő1 db spagetti kanál1 db perforált lapát kanál1 db fölöző kanál1 db villa1 db krumplitörő1 db kanál1 db húsvilla1 db ferde forgatólapát1 db lyukacsos szervírozó kanál1 db lyukacsos szelet fordító1 db kenőlapát1 db fagylaltszedő kanál1 db hámozó1 db reszelő1 db pizzavágó5 db mérőedény5 db mérőkanál1 db univerzális olló1 db fokhagyma nyomó1 db konzervnyitó1 db lapát1 db tortalapát1 db szószos merőkanál1 db csipesz3 db spatula1 db sörnyitó

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "38 darabos rozsdamentes acél konyhai eszközök" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: