Betöltés...

Mázas kenyérsütő tál - 4 liter

Ár: 16.991 Ft




Kenyérsütő Tál – Merülj el a Hagyományos Kenyérsütés Világában


A kenyérsütés nem csak egy tevékenység, hanem egy művészet. Ezt a művészetet hozza el otthonodba ez a különleges, 4 literes kenyérsütő tál, amely kívül természetes megjelenést kölcsönöz, míg belül mázas felülete garantálja a könnyű tisztíthatóságot és az ízek tökéletes megőrzését.


Különleges Jellemzők:



Anyaga: A tál kívül natúr, belül mázas kerámiából készült, amely hozzájárul a kenyérsütés hagyományos élményéhez.
Design: Trendi barna szín és a domború mintázat, amely nem csak esztétikailag vonzó, de a kész kenyér megjelenését is fokozza.
Funkcionalitás: A fedél különleges tervezése segít a páratartalom megőrzésében, így a kenyér egyenletesen sül meg, belül puha marad, míg kívül ropogósra sül.
Használat: Kizárólag sütőben használható, maximálisan 200°C hőmérsékletig. Nyílt lángon való használat tilos!
Kezelési Útmutató: Minden használat előtt helyezd a tálat hideg sütőbe, és csak ezután melegítsd fokozatosan a kívánt hőmérsékletre. A forró edényt ne hűtsd le hirtelen, hanem helyezd fa alátétre, hőálló alátétre vagy száraz ruhára.


Az Otthoni Kenyérsütés Élménye: Ez a kenyérsütő tál tökéletes választás azok számára, akik szeretnék felfedezni a kenyérsütés hagyományos művészetét, és ízletes, otthon készült kenyeret szeretnének az asztalukra varázsolni. Az egyszerű használat mellett a tál designja is hozzájárul az étkezések különleges hangulatához, így a kenyérsütés nem csak egy tevékenység, hanem egy igazi élmény lesz.


Válaszd ezt a kenyérsütő tálat, és tedd a kenyérsütést a családi összejövetelek középpontjává!






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Mázas kenyérsütő tál - 4 liter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: