Betöltés...

Wüsthof Classic univerzális konyhakés fogazott 14 cm

Ár: 26.800 Ft

Wüsthof Classic fogazott konyhakés 1040101614
A 14 cm pengehosszúságú Wüsthof Classic fogazott használati kés egy kézzel kovácsolt konyhakés hagyományos kialakítással és háromszoros szegecseléssel. A Classic sorozat ideális választás azoknak az otthoni szakácsoknak, akik új konyhát rendeznek be, és a prémium kategóriás Wüsthof márkán belül megfizethető felszerelést keresnek, vagy régi konyhai eszközeiket szeretnék újakra cserélni. A Wüsthof Classic sorozat minden kését egyesíti az elegancia, a hatékonyság és a nagy ellenállóképesség, így minden környezetbe kiválóan illeszkednek.
A finom fogazott pengének köszönhetően az univerzális kés alkalmas sütemények és zsemlék szeletelésére anélkül, hogy elszakadna vagy deformálódna. A sütemények mellett a kést használhatja a keményebb héjú gyümölcsök és zöldségek, például paradicsom szeletelésére, vagy kedvenc szalámijának felszeletelésére is. A kés a reggeli elkészítésének szerves része lesz, de gyakorlatilag bármikor hasznát veheti az

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Wüsthof Classic univerzális konyhakés fogazott 14 cm" című hirdetést látja. (fent)