Betöltés...

Mágneses önkeverős bögre beépített akkumulátorral, dupla falú - 380 ml

Ár: 3.890 Ft

Mágneses önkeverős bögre beépített akkumulátorral, dupla falú - 380 ml - barna - MS-875 Ez a 380 ml-es kávékeverő csésze rozsdamentes acélból és ABS műanyagból készült, az alsó része egy szilikon talp, ami stabil és csúszásmentes.
Forrásban lévő víz hozzáadásakor vagy forgatásakor a rotor nem tér el a helyéről.
Az automatikus keverőpohár mágneses erőt és folyadék önkeverő technológiát használ a csészében lévő folyadék keveréséhez.A lezárt bögrefedélnek köszönhetően nem kell aggódnia a kifröccsenő folyadék miatt.Csak nyomja meg a kapcsolót, hogy gyorsan felkeverje a benne lévő italt.Felrázhatja és lehűtheti a kávét, tejet, gyümölcslevet, fehérjeport stb.
Minden korosztálynak és nemnek tökéletes választás.
A termék jellemzői:Anyaga: Rozsdamentes acél, ABSKapacitás: 380 mlBeépített akkumulátorCsomag mérete: 15 * 12,5 * 11,5 cmCsomag súlya: 350 g
Csomagtartalma:
Önkeverő bögreUsb kábel
Használata:
Könnyen kezelhető. Egyszerűen nyomja meg a gombot egyszer az automatikus keverés elindításához. Nyomja meg újra a keverés leállításához.
Könnyedén tisztítható. A csésze alján található mágneses keverő gyorsan eltávolítható és visszahelyezhető az egyszerű tisztítás érdekében. A kiváló minőségű rozsdamentes acél évekig szivárgásmentes és biztonságos használatot biztosít.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Mágneses önkeverős bögre beépített akkumulátorral, dupla falú - 380 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: