Betöltés...

Tiross Márvány Bevonatú Fazék, Fedővel, 28 cm

Ár: 11.990 Ft

Tiross Márvány Bevonatú Edény Fedővel 28 cm - Kulináris Mesterművek Születnek a Konyhádban

Ismerd meg a Tiross Márvány Bevonatú Edényt, ahol az innováció és az elegancia találkozik. Ez a 28 cm-es edény kiváló minőségű anyagokból készül, és a márvány bevonatnak köszönhetően még az igényesebb kulináris kihívásoknak is könnyedén megfelel.

Főbb Jellemzők:

Márvány Bevonat: A belső része prémium minőségű márvány bevonattal rendelkezik, ami nemcsak esztétikus, de kiváló tapadásmentességet is biztosít. Az ételek egyenletesen sülnek, és könnyedén megcsúsznak az edényből.

Ideális Méret: A 28 cm-es átmérője és mélyebb kialakítása ideális mindennapi főzési feladatokhoz. Legyen szó levesről, egytálételekről vagy bármilyen más ételről, az edény megfelelő mérete lehetővé teszi az elkészítésüket.

Tartós Kivitel: Az alumínium alapanyagnak és a márvány bevonatnak köszönhetően az edény hővezetése kiváló, és a tartós kialakítás hosszú élettartamot garantál.

Ergonomikus Fogantyú: Az ergonomikus fogantyú kényelmes fogást biztosít, és hőszigetelt, így biztonságosan és kényelmesen használhatod az edényt.

Fedővel együtt: A csomag tartalmaz egy illusztris fedőt, ami segít a főzés során a hőt és ízeket bent tartani. A fedő hasznos kiegészítője az edénynek.

Könnyű Tisztítás: A tapadásmentes márvány bevonatnak köszönhetően az edény könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben.

Stílusos Megjelenés: Az edény modern és stílusos külsővel rendelkezik, amely a konyhád elegáns részévé válik.

A Tiross Márvány Bevonatú Edény Fedővel 28 cm-es méretben a konyhád nélkülözhetetlen eszköze lesz. Bízd rá magad és készítsd el az ínycsiklandó ételeket ezzel a prémium minőségű és stílusos edénnyel! Legyen a főzés egy élvezetes és kreatív kulináris utazás a Tiross-al!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tiross Márvány Bevonatú Fazék, Fedővel, 28 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: