Betöltés...

Drunken Tower ivós társasjáték

Ár: 2.590 Ft

Drunken Tower ivós társasjáték
 A készlet 4 Shot poharat, 18 egymásra rakható széket és exkluzív tárolótáskát tartalmaz.Teszteljétek, milyen ügyesek vagytokRakják egymásra a székeket anélkül, hogy felborulnának.Azt bizonyára már kitudták találni ,hogy mit kel csinálni ebben az esetben :DRemek ajándék, és tökéletes ünnepekre, karácsonyra, iskolákba, bulikra,egyetemre, felnőtt partikra, promóciókra és még sok minden másra!18 éves kortól - 1-4 játékos részére
Tökéletes játék bármely bulihoz vagy összejövetelhez! Az indulás egyszerű, és rengeteg móka a játék. Bármilyen sík felületre könnyen felállítható. A játék célja a székek egymásra rakása anélkül, hogy felborulnának. Annyi különböző módon lehet egymásra rakni, hogy soha nem lesz ugyanaz a játék kétszer... nem beszélve arról, hogy a játék nehezebbé válik, ha egy kicsit beálltál ! Kezdésként szórja szét a különböző színű és alakú székeket a játékfelületen. Döntse el a lejátszandó körök számát, helyezzen egy széket a játékfelületre, és kezdje el felváltva egy széket hozzáadni a szék kupachoz.
Minden alkalommal, amikor egy széket sikeresen egymásra raknak, a következő játékos kerül sorra. Ahogy a torony növekszik, úgy nő a feszültség.
Türelem és határozott kéz szükséges a székek egymásra rakásához, székről székre.
Az a nyertes, aki a legkevesebb felest itta , vagy mégsem?! ;)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Drunken Tower ivós társasjáték" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: